Martina (35): Randit s kolegou nebyl nejlepší nápad. Po rozchodu mi dělá v práci peklo

Martina (35): Randit s kolegou nebyl nejlepší nápad. Po rozchodu mi dělá v práci peklo
Zdroj: Freepik

Začít si něco s někým z práce není nikdy dobrý nápad. Přesvědčila se o tom i Martina, která se nedávno rozešla se svým přítelem, který je zároveň jejím kolegou.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 17. 12. 2021 08:00

Seznámení s Josefem (33) proběhlo dost netradičně. Narazili jsme na sebe v jednom baru, kde jsme si padli do oka. Přišel mi jako fajn chlap, se kterým je legrace, a zaujal mě na první pohled. O to větší šok jsem zažila, když jsme na něj narazila znovu, tentokrát v práci, kam jsem nově nastupovala.

Josef mi přišel zprovoznit počítač

To je asi nevýhoda velkých firem. Můžete tam potkat naprosto kohokoliv. Já hned první den narazila na svou barovou známost. Začala jsem dělat v marketingovém oddělení, zatímco Josef pracoval jako ajťák a přišel mi zprovoznit počítač.

Byla jsem příjemně překvapená, že jsem ho tam potkala. Z našeho večera v baru jsem si na něj odnesla jen ty nejlepší vzpomínky. Opravdu hodně se mi líbil, a tak když mi navrhl, jestli bych nechtěla po práci zajít na skleničku, souhlasila jsem.

Po roce jsme se rozešli

Dlouho jsem nepřemýšlela nad tím, jestli je dobrý nápad randit s kolegou. Prostě jsem se nechala unést emocemi. Josef se mi prostě líbil.

Ale nic netrvá věčně. Náš vztah po roce skončil. Z prvotního pobláznění jsem vystřízlivěla a postupně mi začalo docházet, že to není muž, se kterým bych chtěla žít. Musela jsem se s ním rozejít. Nevzal to úplně nejlépe. „Vůbec nechápu, proč se se mnou rozcházíš, co ti na mně tak vadí? Jsi jen náladová mrcha,“ nadával mi.

Na každém rohu mě pomlouvá

Byl to opravdu hrozný rozchod, který bych nikomu nepřála. Ale mělo to být ještě horší. Jaký Josef doopravdy je, se ukázalo až v práci. Začal mě pomlouvat. Všude vykládá, že se vyspím naprosto s každým. Ale pak, když se ocitneme sami, se chová úplně jinak.

„Prosím, vrať se ke mně,“ žadonil naposledy, když jsme se náhodou ocitli v práci sami. Miluju tě, odpusť mi to," dodal. Vůbec nechápu, co si myslí. V práci o mně roznáší lži a má pocit, že mi to nevadí a že všechno bude jako dřív. Byla naprostá blbost si někdy něco začínat s kolegou a myslet si, že to dopadne dobře.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články