Veronika (26): Začala jsem si s kolegou z práce. On se k našemu vztahu odmítá přiznat

Veronika (26): Začala jsem si s kolegou z práce. On se k našemu vztahu odmítá přiznat
Zdroj: Pixabay.com

Veronika (26) poznala v novém zaměstnání kolegu Tomáše (30) a přeskočila mezi nimi jiskra. Tomáš se ale nehodlá svému okolí přiznat, že s Veronikou už víc jak půl roku randí a dokonce u ní začal i přespávat. Chce i nadále svůj poměr s Veronikou tajit a navíc pokukuje po nové kolegyni Kristýně.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 26. 05. 2020 11:00

V novém zaměstnání jsem se seznámila s kolegou Tomášem (30), který mi ihned padl do oka. Začali jsme spolu chodit na obědy a netrvalo dlouho a Tomáš mě pozval na rande. Zjistili jsme, že máme hodně společného a dali jsme se spolu dohromady, tedy alespoň podle mého. Tomáš u mě dokonce přespával a přestěhoval si ke mně spoustu svých věcí.

Chtěla jsem, aby byl nás vztah oficiální

Po nějaké době jsem Tomášovi navrhla, že už jsme spolu dostatečně dlouho, abychom to přiznali našemu okolí. Chtěla jsem ho představit svojí rodině a přátelům, ale on se podobným setkáním neustále vyhýbal. Také jsem to chtěla říct kolegům v práci, ale on trval na tom, ať to nedělám, že z toho prý budou jenom drby. Nechápala jsem, proč mu to vadí.

Hodlal náš vztah držet v tajnosti

Tomáš mi pořád opakoval, že chce, abychom jenom my dva věděli, co je mezi námi a nikdo jiný se o tom nedozvěděl, mně to ale začalo vadit, protože já jsem se za náš vztah nestyděla. Nechápala jsem, co mu do toho tak nechce. Prozření přišlo, když k nám do firmy nastoupila Kristýna (28).

Tomáš je zkrátka přelétavý

Kristýna je pohledná mladá žena, která nenechala Tomáše chladným stejně tak jako já. Viděla jsem, že po ní pokukuje a dost mi to vadilo. Vrchol všeho byl, když jsem se od jedné z kolegyň dozvěděla, že je spolu viděla minulý týden v kavárně. Tomášovi jsem všechno řekla a naši známost ukončila. Teď je mi ale nepříjemné ho v práci denně potkávat, proto uvažuji o svém odchodu z firmy.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články