Ilona (24): Přítel se mnou odmítal chodit do společnosti. Po čtyřech měsících jsem pochopila proč

Ilona (24): Přítel se mnou odmítal chodit do společnosti. Po čtyřech měsících jsem pochopila proč
Zdroj: Freepik

Ne každý muž je ten pravý. Při hledání osudové lásky možná narazíte na spoustu lidí, kteří to s vámi nemyslí dobře. Přesně to se přihodilo Iloně.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 25. 06. 2021 13:00

Před rokem jsem se rozešla s mužem, který se ke mně nechoval úplně nejlépe. Naštěstí mi brzy došlo, že náš vztah není to, co od života chci. Rozchod byl nejlepším řešením a ještě teď je mi tento vztah ponaučením, že sebeúcta je nejdůležitější.

Potkali jsme se přes Tinder

Když jsem poprvé potkala Matyáše, byla jsem dost zoufalá. Nutně jsem potřebovala přítele, už jsem nechtěla trávit sobotní večery o samotě u notebooku. Toužila jsem po rozptýlení, a proto když mě Matyáš pozval na rande, byla jsem nadšená a hned souhlasila.

Seznámili jsme se přes Tinder. Byl to opravdu krásný chlap, nikdy by mě nenapadlo, že někdo jako já by mohl chodit s někým, jako je on. Byl vysoký, hubený a měl krásné černé husté vlasy. Hotový model. Zatímco mě by nikdo na titulní stánku časopisu nedal. Nejsem žádný zázrak, mám trochu nadváhu a jsem malá. Ve škole by se za mnou takový kluk ani neotočil.

Pozval mě k sobě domů

Na prvním rande jsme byli na krásné procházce. Moc jsme si rozuměli a když mě na druhou schůzku pozval k sobě domů, souhlasila jsem. Samozřejmě, že došlo na sex. Doufala jsem, že mě po něm hned nevykopne z domu, jako bych pro něj nic neznamenala. To se nestalo, řekl, že jsem úplně jiná než ostatní holky a že by se mnou chtěl zůstat. A já z toho byla úplně vedle.

Náš vztah trval čtyři měsíce. Vždy jsme se sešli u něj doma a po milování jsem odcházela. Nikdy jsme spolu nikde nebyli. Nechápu, že jsem mohla být tak blbá. Využíval mě jen k tomu jednomu. O mě neměl vůbec zájem, jen o moje tělo.

Nikam se mnou nechtěl chodit

Jednoho večera mi došlo, jak náš vztah je nějaký divný. V práci jsem dostala voucher na večeři, který platil jenom na daný den. Chtěla jsem na ni jít s Matyášem, a tak jsem mu zavolala a zeptala se ho: „Nechtěl bys se mnou dneska zajít na večeři? Je to moc hezká restaurace,“ lákala jsem ho. „Promiň, ale dnes nemůžu, mám hodně práce,“ odpověděl mi a zavěsil.

V tu chvíli mi to došlo, že se za mě stydí. Nebere mě nikam na veřejnost, jsme jen zavření doma. Chtěla jsem zkusit ještě jednou, jestli je můj předpoklad správný. Moje pozvání do divadla také odmítl. V tu chvíli mi došla trpělivost. Takový vztah nemám zapotřebí.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články