Martina (25): Na dovolené jsem odhalila přítelovo tajemství. Sbalil si kufry a odjel. Mě tam nechal samotnou

Martina (25): Na dovolené jsem odhalila přítelovo tajemství. Sbalil si kufry a odjel. Mě tam nechal samotnou
Zdroj: Freepik.com

Martina a René spolu chodili několik měsíců. Všem připadali jako ideální pár, jenže opak byl pravdou. Paní Martina odhalila na exotické dovolené přítelovo tajemství, a spustila tím vlnu událostí.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 20. 02. 2021 11:30

S Reném jsme se poznali na jednom pracovním večírku, na němž dělal fotografa. Hned mě okouzlil svým profesionálním přístupem i lehkostí, s jakou se pohyboval ve velkém kolektivu. Navzdory tomu, že stál za objektivem, dokázal si všechny podmanit. Včetně mě.

Pozval mě na dovolenou snů

Krátce po večírku jsme spolu začali chodit. Šest měsíců jsem se vznášela na růžovém obláčku. Navštěvovali jsme různé akce, oslavy a hodně času jsme trávili mezi lidmi. Když jsme byli sami, René se pro změnu ukazoval jako citlivý muž. Krásně se s ním povídalo. Všichni nám říkali, že jsme perfektní pár.

Dlouho jsem si myslela totéž. Když mě René pozval na luxusní dovolenou na Filipíny, byla jsem v sedmém nebi. Těšila jsem se na relaxaci a pohodu, kterou spolu zažijeme. Měly to být naprosto úžasné dva týdny.

Pořád mu chodily nějaké zprávy

Začátek dovolené byl naprosto fantastický. Ubytovali jsme se v nádherném hotelovém apartmánu s výhledem na moře. Využít jsme mohli i lázně. Byl to zkrátka splněný sen.

Bohužel už za pár dní se mi měl zhroutit. Jednoho večera šel René do sprchy a nechal si na stolku mobil. Během toho, co se sprchoval, mu neustále chodily nějaké zprávy. Už jsem to nevydržela a podívala se. Co kdyby se jednalo o něco důležitého, říkala jsem si. Nemohla jsem se víc mýlit.

Flirtoval asi s dvaceti ženami

Zprávy, které Rendovi chodily, byly od samých holek. Zjistila jsem, že si píše asi s dvaceti ženami. Flirtuje s nimi a posílá jim esemesky se sexuálním podtextem. Takového sukničkáře jsem si tedy pustila do života. Přitom jsem si bláhově myslela, že jsem jeho jediná.

Když vylezl ze sprchy, konfrontovala jsem ho se svým zjištěním. Místo ospravedlňování na mě začal řvát. „Nikdy jsem s tebou ani nechtěl chodit! Máš mě jen jako ozdobu na večírky. Ty jsi z nás dvou ten větší pokrytec,“ vyčítal mi.

Po hádce odcestoval domů i s mou letenkou

Ještě ten den jsme se rozešli. Nechtěla jsem ho už nikdy vidět. To jsem ještě netušila, že moje přání se do posledního písmene splní. Po hádce jsme každý odešel do svého pokoje. Měli jsme se plné zuby. Šla jsem spát naštvaná, ale s klidnou myslí. Byla jsem ráda, že se konečně ukázal v pravém světle.

Ráno mě ale čekal šok. René ve svém pokoji nebyl. Nebyl k nalezení ani v celém hotelu. Na recepci jsem se dozvěděla, že se odhlásil a pravděpodobně z naší společné dovolené odletěl domů dřív.

To by mi ani zas tak nevadilo, kdyby si s sebou nevzal i moji letenku. Bez slitování mě tam nechal, ať se postarám sama o sebe. V tu chvíli jsem byla neskutečně naštvaná. Jedinou pozitivní věcí, kterou jsem si z dovolená přivezla, je vědomí, že už ho nikdy nemusím vidět.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články