Mirek (58): Se ženou nám to neklapalo v posteli, tak jsme našli řešení. Říkáme mu Marie

Mirek (58): Se ženou nám to neklapalo v posteli, tak jsme našli řešení. Říkáme mu Marie
Zdroj: Freepik.com

Pan Mirek musel sám sobě přiznat, že sex už ho nebaví. Zjevně se na něm začal podepisovat věk. Jeho žena to ovšem měla právě naopak. Postelové hrátky vyžadovala, jako by jí bylo dvacet. Mirek svou nechuť k milování tajil, nicméně Líba to na něm poznala. A problém vyřešila po svém.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 17. 02. 2021 18:00

Průzkumy říkají, že častěji jsou to muži, kdo se uchyluje k nevěře. U nás doma je to ale naopak. Zjistil jsem, že manželka má milence.

Stárnu rychleji než žena

Libuše (47) je velmi energická žena. Ani s přibývajícím věkem se její nátura nezměnila. Tělo si udržuje pravidelným sportem, ráda chodí do společnosti a stále hojně vyžaduje sex. Já jakožto skoro šedesátník už tak čilý nejsem. Mám rád svoje pohodlí, na nějaké dlouhé túry po horách už mě také neužije.

Cítím, jak mě všechno začíná bolet, a tak se zbytečně nepřepínám. Přiznám se, že mě už ani moc nebaví sex. Moje mužské ego sice trochu trpí, ale i milování je pro mě zbytečně namáhavá aktivita. Libušku mám rád, takže ještě donedávna jsem se jí snažil vyhovět alespoň v posteli. Při našem posledním dovádění mi bohužel ruplo v zádech. Dostával jsem se z toho týdny.

Libuše na to měla lék, a to pohyb. O tom jsem ale nechtěl ani slyšet. Její celkový půvab spočívá i v tom, že mě nikdy do ničeho nenutila. Nevytvářela mi k věcem odpor. I proto ji miluji. Vždycky mě brala takového, jaký jsem, a nesnažila se mě měnit k obrazu svému.

Často jí chodily lechtivé textovky

Nechtěl jsem jí zcela na rovinu říkat, že mě sex nebaví. Těžko by se jí vysvětlovalo, že to není její chyba, ale moje. Jsem zkrátka líný a pohodlný. Párkrát to na mě ještě zkusila, ale já jsem si to zkrátka neužíval. Nahlas to nekomentoval ani jeden z nás. Když mi došlo, že jsme spolu asi tři týdny nespali, zbystřil jsem.

To, že jsem nechtěl já, bylo celkem normální. Ale že by nechtěla Libuše? Současně jsem si všimnul, že jí často chodí textovky. V jednom nestřeženém okamžiku, když byla ve sprše, jsem se jí podíval do telefonu. Měla tam lechtivé zprávy od nějakého Richarda. Byly čistě o sexu a domluvě, kdy se uvidí.

Celé mi to do sebe zapadlo. Po mně sex nechtěla, protože si na to našla někoho jiného. V první chvíli jsem za ní chtěl jít do sprchy a požadovat vysvětlení. Jenže pak mi v hlavě bleskla myšlenka: „A není to vlastně dobře? Možná je to benefit i pro tebe, Mirku.“ Telefon jsem položil a dělal jsem jakoby nic. Vyšla usměvavá ze sprchy a dala mi pusu.

Toleruji milence, abych měl klid

Skočím k Marii na rychlý kafčo, jo?“ řekla a stříkla na sebe parfém. „Jasně, jdi, ale vrať se mi domů,“ řekl jsem přísně. Otočila se ke mně a pověděla: „To víš, že jo, ty můj kocoure.“ V očích měla něco, co jasně značilo, že mě nehodlá hodit přes palubu. Vrátila se asi za hodinu a půl. Cítil jsem z ní, že měla sex. Rozhodl jsem se, že to nebudu řešit.

Nedávno jsem ji dokonce zahlédl s nějakým mužem v autě, když ji vezl k nám domů. Tato situace se ještě párkrát opakovala. Vždycky ji přivezl ten samý.

Začal jsem se bát, aby mě moje vlastní pohodlnost nedovedla k rozvodu, proto jsem se ženy zeptal: „Máš v plánu mě někdy opustit?“ Libuše mě pohladila po tváři se slovy: „Miluju tě. Každý máme nějaké potřeby, to ty víš, viď? Mé srdce ale patří tobě, nemusíš se ničeho bát. Stačí, když mi budeš tiše tolerovat moje občasné kávy u Marie.“ Oba jsme věděli, o čem mluví. Vrací se domů, takže dělám, že to nevím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články