Iva (35): Myslela jsem, že manželova obezita není důvodem, proč s ním nechci spát. Pak se ale něco stalo

Iva (35): Myslela jsem, že manželova obezita není důvodem, proč s ním nechci spát. Pak se ale něco stalo

Paní Iva je čtyři roky vdaná a její manžel o sebe přestal po svatbě dbát. Jí to nevadilo. Tedy alespoň si to myslela do té doby, než ji jedna nevšední situace přesvědčila o opaku.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 18. 02. 2021 08:30

Tomáš nebyl nikdy vyloženě svalnatý, vyrýsovaný chlap, ale když jsme se poznali, měl o dvacet kilo méně. Po svatbě začal postupně přibírat, ovšem mně se to nepříčilo.

Přešla mě chuť na sex

Vždycky jsem na něm oceňovala jeho vlastnosti, nikoliv postavu. A i když si častěji stěžoval, že je tlustý, uklidňovala jsem ho, že se mi pořád líbí. S přibývajícími lety jsme spolu spali méně a méně, až se z jednoho milování za měsíc stalo milování jednou za tři měsíce a poté přišla i půl roční pauza.

Tomáš měl o milování zájem, ale já jsem byla na konci dne unavená a odkládala jsem to na později. Jindy jsme se třeba nepohodli a v takovém případě je pro mě nemyslitelné se jít udobřovat do postele, byť to většina lidí praktikuje.

Den, který mě usvědčil z klamu

Tomáš zavětřil, že něco není v pořádku. „Přestal jsem se ti líbit?“ ptal se a mně ho bylo líto. Ani na vteřinu jsem si nemyslela, že by za náš nulový intimní život mohla jeho nadváha. Říkala jsem si, že naše vášeň holt vyprchala. Dokud nepřišel osudný den.

Když jsem šla vyzvednout dceru (3) do školky, v šatně jsem narazila na jednoho tatínka se synem. Chlapeček se dožadoval pití, já jsem k němu byla otočená zády, protože jsem oblékala dceru, když vtom ten tatínek zakřičel: „Proboha, Kubo!“ Otočila jsem se. Chudák kluk na sebe vylil skoro celý obsah láhve a byl mokrý.

Takové vzrušení jsem necítila, ani nepamatuji

Tatínek hledal suché triko, ale marně. „Maminka ho vzala domů vyprat,“ smál se Kuba. Vtom si tatínek svlékl svoje triko a já jsem vytřeštila oči. Ruce samý sval, pekáč buchet na břiše, nikdy jsem naživo takové tělo neviděla a jen jsem na něj zírala. Triko navlékl synovi, i když bylo obří, dal mu na to mikinu, bundu, pak vklouzl do kabátu a odešli.

Musela jsem se štípnout, jestli se mi to nezdá. Takové vzrušení jsem s Tomášem necítila, ani nepamatuji. Na sexy tatínka ze školky jsem nemohla přestat myslet a ještě ten den jsem koukala na internetu na pěkné muže s vyrýsovaným tělem. Bralo mě to hodně, a když přišel Tomáš domů a já jsem si ho prohlížela, jak se vyvalil s pupkem na gauč, pochopila jsem.

„Miluju tě, ale měl bys něco dělat. Asi mi to tvoje břicho už vadí, nezlob se,“ řekla jsem mu a jeho to zaskočilo. Je naštěstí tak skvělý, že se neurazil a dal mi za pravdu. Pivo vyměnil za čistou vodu, necpe se sladkostmi a začal doma cvičit. Půjde to pomalu, ale asi je to něco, co nám pomůže navrátit náš sexuální život.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články