Jarda (41): Mám novou partnerku, ale má jednu vadu. Nesmím si ji tam dole prohlížet, jinak je konec

sexy muž
Zdroj: Freepik.com

Jarda se zamiloval do nové ženy, která má tříletou dceru. První schůzky probíhaly jako v romantickém filmu, ale když došlo později i na intimní radovánky, Jardu čekalo varování. O co jde?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 11. 02. 2021 18:00

Jmenuji se Jarda, živím se jako fotograf a fotím prakticky všechno. O Vánocích jsem měl vždy nachystaný ateliér, ale kvůli koronaviru jsem nefotil. Přesto, že jsem to napsal na své stránky, ozývali se mi stále lidé.

Ozvala se mi sama

Mezi nimi i Šárka (33). Psala, že u mě byla předloni s přítelem a dvouletou dcerou. Abych měl trochu jasněji, připojila i fotku. Připomněl jsem si, jak byla krásná. Vysvětlil jsem jí, že kvůli opatřením nefotím, ona se ale nenechala odbýt. Ptala se, jestli by to šlo venku, že by stejně přišla jen s dcerou, protože už s přítelem není.

Bylo mi s ní dobře

Abych to trochu zkrátil, místo focení jsem ji nakonec pozval na kávu v termosce a menší procházku. Bylo mi s ní moc příjemně. Po páté schůzce jsem to už nevydržel a místo letmého polibku jsem ji začal vášnivě líbat. Zrovna byla u mě a já jsem se těšil, že se spolu pomilujeme. Když jsem jí sundával kalhoty, zastavila mě a začala se oblékat.

„Já jsem zapomněla, že mám vyzvednout Janičku dřív,“ řekla, a než jsem se nadál, už měla kabát a boty. Bylo mi to líto, ale dcera měla přednost. Jenže když mělo dojít na milování podruhé, Šárka chtěla úplnou tmu, což nebylo možné, protože byly dvě hodiny odpoledne.

Nakonec prohlásila, že by u toho měla spodní prádlo, jen by ho odhrnula. Přišlo mi to zvláštní a nechtěl jsem, aby s tím dělala takové cavyky, tak jsem ji z legrace chytil a hodlal jsem jí sundat kalhotky natvrdo.

Je to prapodivné

Takový řev, jaký spustila, jsem ještě neslyšel. Byl to opravdu problém. „Můžeme se milovat, můžeš se jí dotýkat, ale nesmíš se na ni dívat!“ říkala zcela vážně. Ujišťoval jsem ji, že je krásná a že jsem z ní hotový, ale nepomohlo to. „Ty tam něco schováváš?“ zasmál jsem se a naznačil jsem, že se mrknu, ale dostal jsem pohlavek. Jestli to prý nebudu respektovat, tak je konec.

Rychle jsem to pochopil a poprvé jsem na nic raději ani nesahal, jen jsme se klasicky milovali. Podruhé jsem si i sáhnul a nepřišlo mi, že by tam měla něco, co tam nepatří. Jenže jak mi to zakázala, tak na to pořád myslím a jediné, co chci, je vidět, jak dole vypadá. Když jsem ji chtěl uspokojit ústy, taky to nedopadlo.

Navrhl jsem, že si dám šátek přes oči, ale marně. „To je málo. Kdybych ti ty oči vypíchla, tak možná,“ prohlásila. Sám jsem si říkal, jestli prostě nerisknu rozchod a na sílu se nepodívám, jakého bubáka tam má, jenže jinak je skvělá, a tak dělám, že to nevidím. Doslova.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články