Gabriel (32): Obyčejná dovolená ukázala, že moje žena nestojí za nic. Dcera je pro ni vzduch

Gabriel (32): Obyčejná dovolená ukázala, že moje žena nestojí za nic. Dcera je pro ni vzduch

Pan Gabriel se s námi podělil o velmi nepříjemný zážitek, který si zažil se svojí ženou na společné dovolené. Jeho žena se nestyděla veškeré povinnosti týkající se péče o dceru hodit na něj, zatímco se vesele bavila a popíjela. Navíc překročila meze a provedla něco, co jí jen těžko Gabriel odpustí. Co se přesně stalo?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 26. 08. 2020 11:00

Jeli jsme s mojí ženou Magdou (30) a dcerou Anežkou (5) na dovolenou do kempu, kde jsme si pronajali karavan. Moc jsme se na volné dny těšili, oba jsme potřebovali trochu odpočinku a změnu prostředí.

Takhle se matka nechová

Dovolenou jsme zorganizovali poměrně narychlo, přesvědčili nás kamarádi. Já jsem se velmi těšil, protože poslední dobou toho bylo v práci vážně hodně a už jsem cítil, že potřebuji vypnout. Magda se snažila celou dobu protlačit, abychom dali Anežku k mojí mámě a jeli sami. To jsem odmítl, protože týden v karavanu může být pro dítě jejího věku velký zážitek. Řekla mi, že ona si chce užít dovolenou se vším všudy a že se tam tedy mám ten týden starat o Anežku převážně já. Měl jsem pocit, že mě stále trestá za to, že jsem ji k dítěti přemluvil, protože ona ho nechtěla, ale udělala to prý kvůli mně.

Já svoji dceru miluji a udělal bych pro ni první poslední. Už když jsme přijeli, bylo vidět, jak je Anežka celá šťastná, když viděla, kde budeme bydlet. Z karavanu nechtěla pomalu vylézt ven. A Magda by ji klidně nechala u babičky, říkal jsem si v duchu.

Už první večer mi dala manželka jasně najevo, že nehne pro dceru ani prstem. Musel jsem s malou jít do sprchy, na mě nechala přípravu večeře. Možná se ptáte, co dělala ona. Seděla s našimi kamarády a vesele popíjela. Mě jen honila, co musím ještě udělat.

To nejlepší mělo teprve přijít

První večer se opila do takové míry, až jsem se za ni styděl. Nedokázala se dokonce ani zout. Ráno jsme měli jet na výlet i s druhou rodinou, ale Magda měla takovou kocovinu, že mě vyhnala, ať jedu sám, že bude spát. Anežce už to začínalo být líto a mně vlastně také, protože se žena chovala jako totální sobec.

Jeli jsme na výlet tedy sami a Anežka celou dobu říkala, kdyby tady tak byla maminka. Měl jsem na ženu vztek, ale kvůli Anežce jsem se snažil nedávat nic najevo.

Další večer jsem chtěl, aby se Magda víc zapojila, přeci jsme jeli jako rodina a ne jako cizí lidé. Magda mi ale připomněla, že chtěla dát dceru na hlídání a já jsem nechtěl, tak ať se teď starám, že ona se už starala dost. Ten večer zase pila jak smyslu zbavená. Uložil jsem Anežku sám a šel si k nim sednout. Magda prý akorát odešla na toaletu, ale dlouho se nevracela, tak jsem se šel raději podívat. To jsem ale nečekal, že jí najdu kousek od umýváren, jak si tam užívá s cizím mužem. Zařval jsem ni a odtáhl ji do karavanu.

Po návratu domů jsem si uvědomil, že Magda dceru nemiluje, a že vlastně nemiluje ani mě, proto chci podat žádost o rozvod.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články