Jirka (35): Zjistil jsem, že manželka spí s celou flotilou, a chtěl se rozvést. Sám jsem ale udělal chybu

muž
Zdroj: Unsplash.com

Pan Jiří nám zaslal svůj příběh o tom, jak zjistil, že ho jeho žena podvádí, a požádal o rozvod. Vzhledem k tomu, že má manželku rád, po čase se rozhodl rozvod zrušit a zkusit to znovu. Během odluky ale i on sám prožil malý románek, který mu teď docela dělá starosti, protože nezůstal bez následků. Chce znovu žít se svojí ženou, ale milenka mu nedá spát. Dokáže se tomu všemu postavit?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 15. 08. 2020 16:30

S manželkou Veronikou jsme spolu už šest let. Veronika pracuje jako letuška, což mi přišlo velmi zajímavé do chvíle, než jsem zjistil, že mě podvádí skoro při každém letu. I když jsme měli všechno, peněz, že bychom je mohli přehazovat vidlemi, stejně nám to k udržení manželství nestačilo.

Začneme znovu?

Zcela náhodou jsem na nevěru přišel a Veronika ani nezapírala. Okamžitě jsem podal žádost o rozvod. Trochu se nám to prodlužovalo a já si během toho uvědomil, že bych jí to možná i odpustil. To bych se ale během této situace nesměl vyspat s kolegyní Evou z jiného oddělení, která mi zkřížila plány.

Přesto jsem navrhl Veronice, že pokud s tím přestane, stáhnu žádost o rozvod a zkusíme náš vztah narovnat a začít znovu. Souhlasila a já doufal, že se nám to podaří. Rozvod se tedy nekonal a vrátili jsme se k sobě.

Bruslím na tenkém ledě

Po asi třech měsících, co jsme s Verčou zkoušeli opět žít jako manželé, mi volala Eva, že by se mnou potřebovala nutně mluvit. Úplně se mi to nehodilo, ale vyhověl jsem jí. Sešli jsme se v kavárně, kde mi sdělila, že je z našeho úletu těhotná. Nedokázal jsem si představit, že budu mít dítě s jinou ženou. Chtěl jsem se vzdát jakýchkoliv povinnosti vůči Evě a dítěti, takže jsem jí navrhl, že jí dám větší obnos peněz, ale moje žena se to nikdy nesmí dozvědět. Bláhově jsem si myslel, že tím je vše vyřízené a budu mít klid.

Chvíli bylo ticho po pěšině, ale když Evě došly peníze, zavolala, že potřebuje další finanční injekci. Jelikož jsem jí nechtěl nic dát, začala mě vydírat, že to vše řekne mojí ženě a začne mi peklo. Měla nějaké informace o tom, jak jsme to s Verčou před časem měli. Začal mi pořádný kolotoč. Musel jsem částečně hlídat svoji ženu, zdali plní svůj slib, že mě nepodvede a bude mi věrná, a do toho hlídat vyděračku Evu, aby nikde neřekla ani slovo o tom, že je dítě moje.

Pokud by se objevila u mých dveří s dítětem, které označí za moje, myslím, že mě Veronika v minutě opustí a ještě slušně oškube. Já ji mám i přesto všechno rád. Kdybych se jí snažil vysvětlit, že moje nevěra proběhla v době, kdy jsme se měli rozvádět, bojím se, že mi neuvěří.

Každý den jsem jak na trní a skoro si říkám, jestli nebude lepší zariskovat a Veronice říct pravdu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články