Veronika (25): Hygiena mu nic neříkala, zvedal se mi z toho žaludek. Když mi řekl proč, musela jsem se smát

žena
Zdroj: Freepik.com

Veronika se na táboře zamilovala. Byla z Ondřeje zcela uchvácená, zdálo se, že nemá jedinou chybu. Po návratu domů si uvědomila, že přece jen jednu vadu na kráse její milý má. Co vyplavalo na povrch a jakou zkouškou musela Veronika projít?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 26. 07. 2020 13:00

Na jednom táboře, kam jsem jezdila jako výpomoc, jsem si padla do okna s Ondřejem (29). S dětmi to uměl a to každá z nás, co si hledá partnera, ocení. Byla s ním sranda, uměl hrát na kytaru, zpívat. Věnoval se i cyklistice a vodním sportům.  Muž značka Ideál.

Tábor trval 14 dní a už druhý týden jsme chodili ruku v ruce jak dvě hrdličky. Jednou se mi vplížil do chatičky a tajně jsme se milovali. Bylo to úžasné, jen jsem z něj cítila dozvuk z táboráku, ale chápala jsem, že místní umývárny nejsou bůh ví co.

Tak takhle by to nešlo

Po návratu z tábora jsme dál pokračovali v randění. Chodili jsme na různé akce, představil mě svým kamarádům, já ho po čase vzala mezi své přátele. Užívali jsme si bezstarostný život. Byl prostě úžasný.

Nechtěli jsme nic pokazit, tak každý bydlel ve svém a po týdnech jsme střídali jeho byt s tím mým. Jednou jsem si v koupelně uvědomila, že nevidím žádný sprchový gel. Nějak zvlášť jsem to neřešila, ale je pravdou, že vyjít Ondru ze sprchy jsem ještě neviděla.

Byli jsme do sebe zamilovaní a já dbala na to, abych byla stále upravená, navoněná. Před spaním jsem si vždy dala sprchu. Ondra nic takového nedělal. Když se ke mně večer přitulil, cítila jsem pot a zvláštní zápach z vlasů. Chuť na sex se vytratila ve vteřině. Jak mu naznačit, jdi se umýt, smrdíš. Začal mě líbat a mně se zvedl žaludek. Hrozně mu bylo cítit z pusy.

Odtáhla jsem od sebe a zcela natvrdo mu řekla, že by se měl jít umýt, a to od hlavy až k patě. Koukal na mě a pronesl: ,,Já ti snad smrdím,“ a smál se. Nechala jsem to bez odpovědi a on bez sprchy. Otočil se a usnul.

Zkouška, zdali vydržím

Další dny se to opakovalo. Umýt se ho nedonutilo ani to, když přišel z kola a pot se z něj dal ždímat. I tak si ke mně klidně sedl a chtěl se milovat. Bylo to nechutné. Navrhla jsem společnou sprchu, ale to shodil se stolu s tím, že mytí není pro chlapy.

On to snad dělá schválně, říkala jsem si v duchu. To se necítí, řešila jsem sama v sobě. Začínal mi být odporný. Po lidské stránce mi naprosto vyhovoval, už jsem snila i o tom, že by mohl být otcem mých dětí. Napadlo mě, jak dlouho se nemyl. Spočítala jsem, že to byly už 3 týdny a to mě naštvalo.

Nakoupila jsem sprchové gely, mýdla. Mně samotné to bylo trapné, že mu něco takového, jako že smrdí, musím říct, ale pro udržení vztahu to bylo žádoucí. Vše jsem vyskládala do koupelny, a když přišel, zavolala jsem si ho k sobě do sprchy a na lákadlo milování ve sprše ho donutila se umýt.

Ten večer mi řekl, že to byl zatěžkávací test, zdali odejdu, nebo s tím něco udělám. No, co na to říct, hlavně že se myje.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články