Lenka (32): V metru mě oslovil zvláštní muž a varoval mě před nebezpečím. Dodnes nevím, kdo to byl

Lenka (32): V metru mě oslovil zvláštní muž a varoval mě před nebezpečím. Dodnes nevím, kdo to byl

Lenka bydlí v hlavním městě a do práce jezdí metrem. Jednoho dne tam potkala tajemného muže, který ji varoval, a zachránil tak před vážným nebezpečím.

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 20. 07. 2020 15:00

Když jsem jela do práce metrem, přemýšlela jsem o práci a nerozhlížela jsem se kolem. Celou dobu jsem ale měla pocit, že mě někdo sleduje. Nevěnovala jsem tomu pozornost. Po chvíli mi to ale nedalo a podívala jsem se, kdo to je.

Záhadný starší muž

Stál tam záhadný starší muž. Upřeně se na mě díval. Jeho výraz byl opravdu zvláštní. Vypadal vážně a sebejistě, zároveň bylo ale poznat, že se něčeho bojí. Najednou si to nasměroval směrem ke mně. Lekla jsem se, co po mě chce. Myslela jsem si, že to bude třeba bezdomovec, který chce drobné nebo starší pán, který chce poradit správnou cestu.

Varoval mě před nebezpečím

Nic z toho ale nechtěl. Přistoupil ke mně a řekl: „Až vyjdete z metra, držte se na levém chodníku.“ Nevěřícně jsem se na něj dívala. Napadlo mě, že je z nějaké sekty. Když jsem se zeptala, jak to myslí, jen větu znovu zopakoval. Ohlédla jsem se, abych zjistila, jestli nemluvil o něčem jiném. Pomyslela jsem si, že jsem mu asi jenom špatně rozuměla. Když jsem se podívala zpět, už tam nebyl. Řekla jsem si, že nejspíš jenom rychle nastoupil zpět do metra a raději se tím nebudu moc zabývat. Přesto mi v uších pořád zněla jeho slova. Když jsem vyšla z metra, vydala jsem se pro jistotu po levém chodníku a víc to neřešila.

U metra prý nabourala auta

Došla jsem do práce a kolegové  mi už hlásili, že se báli, jestli jsem v pořádku. Na otázku proč, odpověděli, že před malou chvílí, přesně v čase, ve kterém chodím do práce, nabourala poblíž metra dvě auta a skončila až na pravém chodníku. Prý bylo velké štěstí, že tam zrovna nikdo nešel. Dodnes nevím, kdo byl ten muž a jestli šlo pouze o náhodu, nebo to byl můj tajný ochránce.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články