Adéla (25): Na mé kamarády čekal po cestě z diskotéky hrůzný zážitek. A nebyli jediní

Adéla (25): Na mé kamarády čekal po cestě z diskotéky hrůzný zážitek. A nebyli jediní

Adéla (25) od svých přátel, kteří bydlí ve stejné vesnici jako ona, zaslechla historku, která jí nenechává klidnou. Bojí se teď chodit kamkoliv sama, nejhorší je to ale v noci. Po tom, co jí kamarádi vyprávěli, s nimi už raději nechodí do hospody, ani na nedalekou diskotéku. A má k tomu důvod.

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 15. 07. 2020 15:00

Naše parta vyrazila jako vždy v sobotu na diskotéku. Já jsem bohužel ten víkend nemohla a zpětně jsem za to i ráda. Po protančeném večeru se totiž mí přátelé vraceli domů do blízké vesnice, kde všichni měli přespat u jednoho z nich a zažili přitom něco velmi strašidelného.

Vydali se kratší polní cestou

Když se vracíte z diskotéky do vedlejší vesnice, máte na výběr vždy dvě cesty, kudy se vydat. Buď můžete jít po hlavní silnici, ale cesta je delší. Proto řada lidí preferuje zkratku - polní cestu lemovanou lány vysoké kukuřice, kterou se do vesnice dostanete mnohem rychleji. Tuhle cestu si vybrali i kamarádi. Ostatně se tudy vraceli už tolikrát. Tentokrát to ale mělo být jinak.

Zakrvácená žena

Po chvíli chůze se za nimi rozsvítila světla automobilu a v tu ránu měli společnost. Auto zastavilo vedle nich a všichni zůstali stát v němém úžasu. V autě seděl statný muž a na sedadle spolujezdce žena, která měla obličej celý od krve. Seděla mlčky, ani nedutala. Řidič se tvářil jakoby nic a ptal se jich na cestu. Kamarádi byli v takovém šoku, že sotva dokázali odpovědět.

Řidič přikývl a odjel z místa pryč. Celá parta byla ze zážitku otřesena a rozhodla se, že raději nepůjdou dál. Ukryli se tedy hluboko do pole a rodičům zavolali o pomoc. Jejich instinkt byl správný, protože za malou chvíli se objevilo opět dané auto. Z něj vystoupil onen muž a chvíli procházel polem. Všichni seděli mlčky a snad ani nedýchali. Nakonec nasedl zpět do auta a z místa odjel. Po chvíli dorazili vyplašení rodiče, kteří je odvezli domů.

S tímto zážitkem nejsou sami

Když jsem příběh později vyprávěla své kamarádce Pavle, šokovala mě tím, že úplně stejný příběh zná od svých rodičů. Těm se na tom samém místě stala úplně stejná situace, když se vraceli z rande domů.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články