Monika (33): Nevinná hra se zvrhla v peklo. Od té doby se děti bojí chodit do lesa

Monika (33): Nevinná hra se zvrhla v peklo. Od té doby se děti bojí chodit do lesa

Když se Monika s přítelem rozhodli vzít své děti kempovat, ještě netušili, že jim tím způsobí nejspíš doživotní noční můry. Nevinná hra na schovávanou se totiž proměnila ve strašidelný zážitek, který si dodnes nikdo z nich nedokáže vysvětlit.

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 14. 07. 2020 15:00

Když jsme děti brali s přítelem do lesa kempovat, ještě jsme netušili, že nás místo zábavného dobrodružství čeká pořádný šok. Dalo by se říct, že nás to všechny odradilo nadobro od rodinných výletů do přírody.

Zakotvili jsme u lesa

Protože jsme chtěli zažít opravdovou přírodu, zakotvili jsme s dětmi u jezera na okraji hustého lesa. Namísto strachu z neznámého místa nás napadlo, že můžeme hrát oblíbenou hru našich dětí - na schovávanou.

Hra na schovávanou

Když jsme se konečně utábořili, rozhodli jsme se, že děti zabavíme právě takhle. Já zůstala pikat a naše dvě děti i můj přítel se šli schovat. Když už jsem napočítala do deseti, protože jsou děti malé a nechtěla jsem, aby chodily někam daleko, vyrazila jsem je hledat. Prohledala jsem všechna blízká křoví, stromy i houštiny. A děti pořád nikde. Najednou se v křoví cosi pohnulo. Lekla jsem se, ale pomyslela jsem si, že to jsou děti. Sebrala jsem odvahu a běžela je zapikat. Z křoví ale vyběhl samotný přítel bez dětí s tím, že si myslel, že už jsem děti dávno našla.

Pronásledovala je tajemná postava

Začalo to být vážné a dostali jsme o děti strach. Přestávala všechna legrace, takže jsme se je vydali společně hledat. Uběhlo půl hodiny a děti jsme pořád nenašli. Začínali jsme být zoufalí a neustále je volali. Když už jsme zatelefonovat na policii, viděli jsme obě naše děti, jak v dálce rychle s křikem vyběhly ze křoví. K našemu zděšení ale neběžely samotné. Honila je jakási temná mužská postava.

Když už se přítel chystal, že si to s dotyčným darebákem vyřídí po svém a já hledala něco na obranu, tajemný muž nás zahlédl. Zastavil se a upřeně se na nás chvíli díval. Potom se otočil a zmizel zpátky v lese. Na nic jsme nečekali, okamžitě jsme se sbalili a uháněli domů. Dodnes nevíme, kdo to byl, ani proč honil naše děti. Jisté ale je, že na tohle místo už raději nikdy nepojedeme. Navíc děti se teď bojí chodit i na zahradu před dům, takže po tomto hororovém zážitku do přírody už asi jenom tak nepojedeme.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články