Letní pohoda na zahradě: Inspirujte se luxusní moderní pergolou jako z filmu

Letní pohoda na zahradě: Inspirujte se luxusní moderní pergolou jako z filmu
Zdroj: v2com
Pergola kanadských architektů poskytuje majitelům veškeré domácí pohodlí.Ochrání vás před příliš silným sluncem, zimou i deštěm.Nechybí jí ani moderní technologie.Díky nim se nemusíte o nic starat a můžete si naplno vychutnávat pohodlí.+ 4 fotky+ 5 fotek

Kanadští architekti se opět činili a u jednoho z luxusních domů příznačně zvaného The Summer House (Letní Dům) v kanadském Montrealu vytvořili luxusní pergolu. Je vybavena luxusním a inteligentním přístřeškem, který i venku přináší dokonalé domácí pohodlí. Pojďte se společně s námi nechat inspirovat.

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 12. 07. 2020 10:00

V souvislosti s pandemií koronaviru a různými omezeními v cestování se čím dál více lidí zaměřuje na to, jak spolehlivě zútulnit a zvelebit své vlastní bydlení. Dalo by se tak říct, že se tento populární trend stal téměř životně důležitým. Tedy i v případě luxusní venkovní pergoly šlo kanadským designerům především o to, učinit domov co nejpříjemnějším a nejpohodlnějším. Vnější prostory se proto více než kdy jindy staly spíše nezbytným rozšířením vnitřních interiérů.

Nekompromisní pohodlí interiéru i venku

Nekompromisní pohodlí i venku - to je to, co pergola letního domu přináší. Poskytuje totiž úkryt před deštěm a větrem, ale i před brouky nebo chladem či sluncem. Navíc je vybavena také nastavitelnými lamelami a bočními otvory a obrazovkami, ale dokonce také inteligentními senzory a mobilní aplikací pro ovládání, včetně vytápění. Dalo by se tedy říct, že splňuje všechno, co potřebujete k udržení ideálních domácích podmínek. Navíc umožňuje co nejlepší využití venkovních prostor. Takže v klidu můžete své léto protáhnout až do podzimu.

Systém inteligentních motorů

Patentovaný systém inteligentních motorů ovládaný přes Bluetooth vám umožní vychutnat si terasu i v dešti, ale zejména také v horkém letním slunci. Senzor teploty a slunečního svitu totiž propustí jenom přiměřené množství slunečního svitu. Díky geolokačním údajům se navíc lamely u pergoly automaticky upravují podle polohy slunce. Když prší, vodotěsné lamely se automaticky uzavírají.

Bohaté příslušenství

Pergola navíc obsahuje také bohatou sadu integrovaného příslušenství, které svým majitelům otevírá neomezené multimediální možnosti, jako je LED osvětlení, reproduktory, videoprojektor, USB nabíječky a zásuvky. Ať už chcete vytvořit vřelou, intimní nebo třeba večerní atmosféru, nová pergola u letního domu The Summer House se bez námahy přizpůsobí vaší aktuální náladě a touze. Dopřát si tu můžete, cokoliv vás jenom napadne, například chutný šálek ranní kávy při východu slunce, líné deštivé odpoledne strávené čtením, rodinné grilování s poslechem příjemné hudby, elegantní koktejlovou hodinku s přáteli pod náladovým osvětlením či filmovou noc pod baldachýnem tvořeným mini-LED hvězdami.

Na fotografie luxusní pergoly se můžete podívat ZDE…

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články