Radka (34): Kamarádka prochází manželskou krizí. Zjistila jsem šokující věc a nevím, zda jí to říct

žena, práce
Zdroj: pixabay.com

Radka má od dětství nejlepší kamarádku Adélu. Nemají před sebou žádné tajnosti a jedna druhé bezmezně věří. Její kamarádka však prochází manželskou krizí a Radka náhodou zjistila, že Adélu její manžel podvádí. Teď stojí před těžkým rozhodnutím: Říct, nebo ne?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 12. 07. 2020 07:30

Od dětství mám nejlepší kamarádku Adélu (33). Říkáme si úplně všechno, a to včetně detailů z intimního života. Adéla momentálně prochází manželskou krizí a ani po terapii se jejich vztah nezlepšil. Nyní stojím před těžkým rozhodnutím. Dozvěděla jsem se něco šokujícího a nevím, zda se mám v této věci vůbec angažovat.

Nerozlučná dvojka

S Adélou jsme vyrůstaly vedle sebe a na základní škole chodily do stejné třídy. Když se naše cesty, při rozhodování, kam na střední školu půjdeme, rozešly, stále jsme zůstaly nejlepšími kamarádkami. Adéla mi byla za svědkyni na svatbě, a já zase jí. Jsme prostě nerozlučná dvojka.  Adéla se vdávala před sedmi lety a nyní její manželství prochází velkou krizí. Dokonce ani návštěvy manželské poradny nepomohly.

Adéla se mi před rokem svěřila, že chování Karla, jejího muže, se vůči ní změnilo. Prý chodí pozdě z práce domů, jí ani dětem se nevěnuje a při hádkách je na ni sprostý. Radila jsem jí, ať si s ním promluví. Nakonec to udělala a navrhla mu, aby spolu navštívili manželskou poradnu. Karel souhlasil. Ale ani to nepomohlo. Karel se uzavřel a už nemluví vůbec.

Zjistila jsem, že ji manžel podvádí

Před měsícem, když jsem šla z práce, jsem viděla Karla s nějakou ženou. Objímali se a hodně se k sobě měli. Chvíli jsem je pozorovala a na rozloučenou se pak políbili. Byla jsem v šoku! To bych do něj nikdy neřekla. A teď stojím před těžkým rozhodnutím. Mám to Adéle říct? Bojím se, aby se to nakonec neobrátilo proti mně. Ale přece jen si říkám, že před ní nemohu mít takové tajemství?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články