Mirka (50): Syna pobláznila starší žena. Pochybuji, že ho čeká růžová budoucnost

starší žena
Zdroj: Unsplash.com

Mirka má obavy o budoucnost svého syna, který se zamiloval do o dost starší ženy. Zpočátku nic nenamítala, ale když se jí syn svěřil s tím, že uvažují o adopci, začala mít Mirka velké pochybnosti.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 23. 07. 2020 16:30

S manželem Jaroslavem (53) jsme spolu třicet let. Máme dvě děti – dceru Kláru (28), která je vdaná a má dvě děti. A syna – Daniela (26), který vystudoval vysokou školu a nedávno nám představil svou přítelkyni. V první chvíli jsem byla ráda, že si konečně někoho našel, ale když jsem zjistila, kolik jí je, nadšení opadlo.

Syn se zamiloval do starší ženy

Syn se nám před pár měsíci svěřil, že má přítelkyni. S manželem jsme byli šťastní za něj, až do doby, než jsme zjistili, kolik je jeho vyvolené Lence let. Bude jí čtyřicet, děti nemá a já pochybuji, že nějaké budou mít. Nemohu říct, že by to byla špatná ženská a očividně jim to klape, ale nemyslím si, že Daniela čeká růžová budoucnost. Její biologické hodiny již dotikaly a dítě prý nikdy neplánovala. Podle synových slov budoucnost neřeší.

Adopce a obavy o budoucnost

Když jsem si se synem promluvila, řekl mi, že si případně dítě adoptují. Prý si to představit dokážou. Ale já o tom velmi pochybuji. V jejich letech už chce mít člověk svůj klid. Ještě k tomu, když je zvyklá na svobodný život. Pochybuji o tom, že se jí bude chtít vychovávat dítě. Mám strach, aby Daniel nezůstal na výchovu dítěte sám. Navíc od známých vím, že se Daniel přestal vídat se svými kamarády a pohybuje se v okruhu Lenčiných vrstevníků. Chápu, že je okouzlený starší pohlednou ženou, ale opravdu mám obavy o jeho budoucnost. Já s tím momentálně nepohnu, ale pevně věřím, že si na to přijde sám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články