Jiřina (54): Přítelkyně mého syna je blázen. Věří, že náš dům je prokletý

žena, paní, šedivá
Zdroj: Pixabay.com

Jiřinin syn Aleš (27) se rozhodl rodičům představit novou přítelkyni Šárku (22), která je velkou fanynkou esoteriky. Jiřině a jejímu manželovi ale připadá chování Šárky velmi podivné a byli by nejraději, kdyby se s ní Aleš rozešel. Oba je děsí představa, že jejich syn začíná esoterice také pomalu propadat.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 27. 05. 2020 07:30

Náš syn Aleš mi nedávno oznámil, že nám chce představit svou novou přítelkyni Šárku. Já a manžel Pavel (58) jsme se velmi těšili a pozvali jsme je proto do našeho domu. Když přišel den D, zazvonil u nás Aleš s podivně vypadající dívčinou. Šárka měla na sobě černé šaty, masivní stříbrné šperky a velice bledý makeup, že mi připadala jak vystřižená z Addamsovy rodiny. Jelikož nejsem z těch, co by lidi odsuzovali na základě vzhledu, pozvala jsem je dál a doufala, že je dívka i přes svůj netradiční zevnějšek uvnitř normální.

Byla opravdu podivná

V první chvíli jsem nevěděla na co zavést řeč, tak jsem se Šárky zeptala, kde pracuje. Dozvěděla jsem se, že je vyučená kosmetička, ale tuto profesi nedělá, protože ji rozčilovali klienti a teď se snaží prorazit s vyráběním různých amuletů. Pak se podívala na mě a s naprostou samozřejmostí mi oznámila, že mám osm přivtělených duší a v našem domě cítí negativní energii. Odpověděla jsem jí, že já se tu cítím dobře, načež na mě nevěřícně vykulila oči, pak vytáhla malé kyvadélko a začala obcházet dům.

Manžel byl zděšený

V tu chvíli domů dorazil manžel, který po mně střelil nechápavým výrazem. Šárka mu neváhala svou tezi o negativní energii v domě zopakovat a ještě dodala něco o působení démonů. To už bylo na manžela moc a rychle se ztratil. Vrátil se až večer, když už byla návštěva pryč a řekl mi, že tohle snad nemůže Aleš myslet vážně.

Synovo chování se změnilo

Ani ne za měsíc nás navštívil syn, který se už na pohled hodně změnil. Byl oblečený celý v černém a vyprávěl nám o tom, jak teď v meditacích komunikuje se svým duchovním průvodcem, který není z tohoto světa a poradil mu, aby skončil v práci a začal se živit vykládáním karet. Já a manžel jsme se mu snažili domluvit. Nabádali jsme ho, aby si dobře rozmyslel, než svoje slušně placené místo opustí a začne se místo toho věnovat pochybné živnosti. Syn si ale říct nedal.

Jsme z toho s manželem nešťastní

Víme, že syn i jeho přítelkyně teď pomalu nemají na nájem a věnují se podivným seancím, na kterých se scházejí se stejně naladěnými lidmi. S námi se už skoro nebaví, protože jsme podle nich omezení a naprosto hluší k duchovním věcem. S manželem oba doufáme, že se syn se Šárkou rozejde a přijde zase k rozumu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články