Hana (52): Syn je celý exmanžel. Ničí život sobě i mému vnoučeti

žena, paní, šedivá
Zdroj: Pixabay.com

Hana se po dvaceti letech manželství rozvedla se svým manželem. Důvodem byla opakovaná nevěra. Dokázala se očistit a stala se pyšnou babičkou, jenže její syn Matěj ji vrátil do minulosti. Co se stalo, se dozvíte v příběhu čtenářky Hany.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 22. 05. 2020 08:00

Brala jsem si hodného a spořádaného muže s báječným smyslem pro humor. Ale před pěti lety jsem se rozváděla s největším nevěrníkem pod sluncem. Jeho cizoložství zničilo naše manželství a nezůstalo v utajení.

Probrečela jsem dny i noci

Často jsem sledovala, jak se můj muž vrací domů v doprovodu cizí ženy. Všechno začalo, když se narodil náš syn Matěj (30). Zpočátku šlo jen o nevinné flirtování, ale během pár let už se nedokázal ubránit ničemu, nebo spíš žádné. Trpěla jsem a probrečela většinu nocí, ale rozhodla jsem se to vydržet do doby, než bude náš syn dospělý.

Syn Matěj si našel přítelkyni Elišku, se kterou nyní vychovává čtyřletého Adámka. Matěj neměl mnoho dlouhodobých vztahů, spíše šlo o krátkodobé románky. Proto jsem byla šťastná, když si našel Elišku a ještě šťastnější, když jsem se dozvěděla, že budu babička. S Eliškou vycházíme skvěle, je to hodná holka, a protože ztratila maminku, chodí se svěřovat mě.

Snacha mi svěřila nechutné tajemství

Před pár měsíci jsem zpozorovala, že je Eliška zamlklá a chová se jinak. Nechtěla jsem na ni tlačit, ale nakonec to z ní vypadlo samo. ,,Matěj mi zahýbá.“ V jejich očích jsem viděla stejnou zoufalost, jakou jsem kdysi zažívala já. Svěřila se mi s tím, že ho dokonce několikrát načapala u nich doma a byl u toho i Adámek. V tu chvíli mi bylo jasné, že geny se nezapřou. A Matěj je celý jeho otec.

Vzala jsem si Matěje bokem a snažila se mu připomenout, jak moc jsem s jeho otcem trpěla, a co všechno jsem si prožila. A teď to zažívá moje snacha i vnouče. I když jsem věděla, že má samostatný život, nechtěla jsem to připustit. Matěj chvíli sekal latinu, ale podle slov Elišky to vypadá, že se vrací do starých kolejí.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články