Tamara (58): Snacha je na děti zlá, dokonce je i bije. Syn však tvrdí něco jiného

starší žena
Zdroj: pixabay.com

Tamara má dva vnoučky, ale prakticky se s nimi nevídá. Snacha jí nedává žádnou možnost. Navíc ví, že na kluky často křičí a dokonce je i fyzicky trestá. Tamara se nám vyzpovídala ve svém příběhu.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 20. 06. 2020 10:00

Jmenuji se Tamara a jsem babička dvou úžasných kluků – Frantíka (8) a Jakoubka (6). Poslední dobou jsem ale velmi zoufalá, protože je s manželem prakticky nevídáme. A za všechno může snacha. Navíc víme, že je na ně velmi zlá, křičí na ně a dokonce je i bije.

Řekla mi ošklivou věc, přesto jsem se s ní snažila vycházet

Syn Tomáš (35) se oženil před pěti lety a v té době už měl s Darinou dva syny. Darina vždycky působila chladně, ale snažili jsme se s ní vycházet. Přece jen je to máma našich vnoučat. Ale co začal Tomáš pracovat mimo město a byl skoro pořád pryč, tak to šlo do kopru. Snacha nám kluky přestala dávat a řekla, že jsou raději u její mámy, a že je to jejich hlavní babička. To mne velmi ranilo. Ale přesto jsem si řekla, že to ustojím a budu se k ní chovat slušně.

Snacha je na děti zlá a syn to nevidí nebo spíš nechce vidět

Před nedávnem jsem potkala jednu známou, která je sousedka Tomáše a Dariny. Ta mi řekla, že snacha po dětech neustále řve, že jí musí nosit tašky z obchodu, a že je i bije. Zase jsem si říkala, že nemůžu věřit všem drbům, které kdo řekne, ale sousedka mi potvrdila, že to viděla na vlastní oči a pár dalších známých jí taky dalo za pravdu. Na druhou stranu, znám Darinu a vím, jaká umí být.

Málem mi z toho puklo srdce. Když si o tom chci s Tomášem promluvit, řekne mi, že jsem moc úzkostlivá, nebo o tom nechce mluvit vůbec. Jsem nešťastná, když si představím, jaký mají moje vnoučata život. Matka je fyzicky trestá za kdejakou hloupost a syn před tím zavírá oči. Každopádně to tak nenechám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články