Nikol (27): Přítel se má příští měsíc vrátit z vězení. Já už ale čekám dítě s jiným

žena
Zdroj: pixabay.com

Sedmadvacetiletá Nikol má za sebou složitou životní etapu. Teď je před ní ale další těžká zkouška. Jak ji ustojí? Přečtěte si s námi její příběh, o který se s naší redakcí podělila.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 26. 07. 2020 07:30

S Milanem to bylo vážné. Byl to první vztah, který mi vydržel déle než rok, a já jsem ho vážně milovala. Byl o tři roky starší než já a finančně si rozhodně nestrádal.

Pohádka skončila

Byli jsme spolu asi dva roky a začínali jsme uvažovat o společném bydlení. Milan hodně cestoval po světě, říkal mi, že pracovně, ale mě s sebou nebrával. O jeho práci jsem toho tolik nevěděla, nikdy se o ní moc nechtěl bavit, dával ale jasně najevo, že si vydělává velké peníze a žije si na vysoké noze.

Nebudu lhát, mně to nevadilo a užívala jsem si náš společný život. Ta pohádka ale jednoho dne skončila – Milan se namočil do nějakých finančních podvodů, ve kterých jel už nejspíš déle, a skončil za mřížemi.

V době, kterou strávil ve vězení, jsem se o něm dozvěděla spoustu věcí, které jsem radši vědět nechtěla. Ne, že by mě podváděl, prý mě doopravdy miloval, ale nasekal tolik dluhů a rozjel tolik nelegálních obchodů, že se mi z toho ještě dlouho točila hlava.

Počkám na tebe

Došlo mi, že jsem byla naivní a že mi celou dobu jenom lhal. Přesto jsem ho pravidelně navštěvovala a doufala jsem, že až se vrátí domů, tak začneme zase od nuly a s čistým štítem. Slíbil mi to a já jsem mu věřila. „Počkám na tebe,“ řekla jsem mu.

Minulý měsíc jsem ale byla u kamarádky na oslavě jejích narozenin, kde byl taky Jirka. Alkohol tekl proudem a já jsem se s ním cestou domů v jeho vchodě vyspala. Ráno mi bylo pěkně zle, ještě hůř mi ale bylo později, když jsem zjistila, že jsem těhotná. S Jirkou jsem se od té doby neviděla, jenže Milana mají už za měsíc pustit z vězení domů.

Co si teď počnu? Přiznám Milanovi, co jsem provedla? Nebo od něho odejdu a začnu sama a od začátku? Zatím vážně nevím, ale dny už se mi krátí. Jedno vím však jistě, to malé si nechám!

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články