Pavlína (40): Z manžela se vyklubal lhář a podvodník. Nakonec tomu nasadil korunu

žena, smutek
Zdroj: Pixabay

Manželství Pavlíny a Petra se ocitlo na scestí ve chvíli, kdy zjistila nepříjemnou pravdu. Své dceři spořili peníze, které se ve chvíli, kdy je potřebovala, záhadně ztratily. Co se stalo? To se dozvíte v příběhu čtenářky Pavlíny.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 06. 07. 2020 15:00

Pavlína žije s manželem Petrem dvacet let. Po celou dobu měli spokojené manželství, nedávno však přišla na věci, které rozklížily celou její rodinu. Před devatenácti lety se jim narodila dcera Anna, které od narození spořili peníze. Když byla plnoletá, měla dostat naspořené peníze, ale její otec měl jiné plány.

Založili jsme dceři stavební spoření

Když se nám narodila dcera, založili jsme jí stavební spoření a část platu šlo právě na něj. Chtěli jsme, aby po dovršení plnoletosti měla něco naspořené. Těsně před jejími osmnáctými narozeninami přišel dopis o celkové částce. S manželem jsme se dohodli, že spoření ukončíme a peníze necháme převést na jeho účet. Neměla jsem jediný důvod, abych mu nedůvěřovala.

Po maturitě nám Anna oznámila, že by chtěla vycestovat do zahraničí a pokračovat tam ve studiu. Byla jsem nadšená! Poprosila nás, zda bychom jí mohli vybrat naspořené peníze. Souhlasila jsem a manželovi řekla, ať peníze vybere. Jen kývl a odešel. Druhý den, když měl přijít s penězi, se podezřele dlouho nevracel. Kolem půlnoci zachrastily klíče ve dveřích a opilý manžel vpadl do bytu. Když jsem se ho zeptala, kde byl tak dlouho, a kde má peníze pro dceru, řekl, že je nemá, a že jimi musel zaplácat dluhy, které během posledních dvou let nadělal.

Prý okradl dceru pro naše fungující manželství

Poslala jsem ho spát, protože ve stavu, ve kterém byl, nemělo cenu nic řešit. Ráno jsem se zastavila v bance a pátrala, kam naše naspořené peníze skutečně šly. Paní v bance mi vyjela výpis a nestačila jsem zírat. Dluhy? No, to určitě! Manžel zřejmě investoval peníze do lehkých holek a posledních pět let si užíval pořádného luxusu. Tohle na mě bylo moc! Když jsem dorazila domů, sbalila jsem mu věci a řekla mu, že se chci nechat okamžitě rozvést. Manžel měl připravenou řeč a řekl, že to dělal pro nás, že takhle jsme byli spokojení a šťastní. Chtěla jsem ho praštit. Nikdy mu však neodpustím, že okradl naši dceru.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články