Kamila (35): Manžel se rozhodl, že budeme šetřit. Chová se jako blázen, mám podezření, že něco tají

žena, blond
Zdroj: pixabay.com

Kamila měla donedávna spokojené manželství, ale její manžel přišel s tím, že budou šetřit. Kamila s tím neměla sebemenší problém, ale Radek se začal chovat jako blázen a zakazuje jí kupovat i potřebné věci pro jejich dceru. Kamila si myslí, že něco tají.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 22. 06. 2020 10:00

S manželem Radkem (39) jsme se brali před deseti lety. V té době jsem pracovala jako servírka a on měl vlastní autoservis. Měli jsme se dobře, a ani nyní si nežijeme špatně, manžel ale nedávno vyrukoval s tím, že začneme šetřit. Souhlasila jsem. Ale poslední dobou se chová skutečně jako pominutý.

Manžel začal kontrolovat všechny odchozí platby

S Radkem máme dceru Soničku (8). Po mateřské jsem nastoupila jako prodavačka v jednom supermarketu. A manžel rozšířil svůj autoservis a dařilo se mu. Nikdy jsme nějak zvlášť neutráceli, ale líbilo se mi, když jsme občas vyrazili ven za zábavou, na večeři nebo jeli s dcerou na výlet. Nyní je tomu ale konec. A manžel kontroluje každou odchozí položku na účtu.

Určitě mi něco tají

Došlo to až tak daleko, že mi i vyčítá, když koupím dceři novou bundu, kterou opravdu potřebuje, protože z té staré už vyrostla. Radek se neuvěřitelně změnil, a já začínám mít podezření, že má nějaké problémy v práci nebo dokonce dluhy. Když jsem se ho na to narovinu zeptala, vyjel po mně, bouchl dveřmi a odjel někam na půl dne pryč.

Neumím si vůbec představit, že budeme takhle žít a fungovat. Jsem neuvěřitelně naštvaná. Ne proto, že chce šetřit, ale protože tuším, že přede mnou něco tají a neříká mi pravdu. Ale rozhodla jsem se, že to z něj vytáhnu, ať to stojí, co to stojí.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články