Patricie (38): Přítel mizí beze slov a rozehrává stejnou hru. Já zase opakuji stejnou chybu

žena, blond, louka
Zdroj: pixabay.com

Patricie se nám svěřila se svým příběhem, ve kterém popisuje zvláštní chování svého přítele. Ten často odchází z domu a po pár dnech se vrací jakoby nic.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 26. 06. 2020 08:00

Máma vždycky říkávala, že nemám štěstí na chlapy. Já to brala s rezervou, protože je tak trochu pesimista. Teď jí ale musím dát za pravdu. Vždycky, když jsem byla ve vztahu, tak se objevil nějaký nepřekonatelný problém. Buď měl dotyčný radši pivo nebo kamarády. Nyní mám přítele Alana (37), který je všechny překonává. Už několikrát zmizel beze slov a vrátil se jakoby nic.

Myslela jsem si, že jsem konečně našla toho pravého

Je mi 38 let a zatím nemám děti a asi je to dobře, protože řešit tyhle problémy a mít je by bylo podstatně děsivější. S Alanem jsme se dali do řeči na jednom hudebním festivalu, kterého jsme se oba účastnili. Okamžitě jsme si padli do oka a vyměnili si telefonní čísla. Pak jsme vídali prakticky denně. Všechno bylo zalité sluncem a já si pochvalovala, jak skvělého muže jsem našla.

Vždycky zmizí jako pára nad hrncem, po pár dnech se ale vrací

Protože jsme se scházeli velmi intenzivně, před pár měsíci jsem Alanovi navrhla, aby se ke mně nastěhoval. On souhlasil. A od té doby začal hrát tu svou hru. Poprvé to bylo, když jsme se pohádali kvůli naprosté prkotině. Sebral se a několik dní se doma neukázal. Nereagoval na smsky, volání. Myslela jsem si, že je mezi námi konec. Za pár dní stál ve dveřích s kytkou v ruce a omlouval se mi. Na to, kde celou dobu byl, mi nikdy neodpověděl.

Párkrát tohle zopakoval a naposledy si sbalil i věci, a to jsem si byla jistá, že už nepřijde. Ale vždycky se vrátil zpátky. Pokaždé jsem z toho byla v šoku a vždycky jsem ho pustila zpátky domů a raději mlčela. Měla jsem i strach se zeptat, kde ten čas, kdy zmizí, tráví. Stále ho miluji, ale tyhle jeho útěky mě přestávají bavit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články