Kateřina (29): Přítel mě požádal o ruku. Já ale plánovala něco zcela jiného

Kateřina (29): Přítel mě požádal o ruku. Já ale plánovala něco zcela jiného
Zdroj: pixabay.com

Kateřina je zadaná, ale ve svém vztahu není příliš spokojená. Stěžuje si na stereotyp, který v jejich vztahu momentálně převládá. Její přítel Láďa se to rozhodl vyřešit po svém a požádal Kateřinu o ruku. Co se dělo? A co Kateřina původně plánovala?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 18. 06. 2020 08:00

S Láďou (31) jsme spolu čtyři roky. Ale mně to už přijde jako celá věčnost. Jako bychom byli manželé několik let. Náš vztah už delší dobu zavání stereotypem a jeho aktivit mám už plné zuby. Jenže Láďa přišel s žádostí, která mi vyrazila dech.

Už mám našeho soužití plné zuby a volám o pomoc

S přítelem nás dala dohromady společná známá. Tehdy jsem si říkala, že je to sexy chlap, hodně sportuje a umí pobavit. Hodně jsme si rozuměli a nikdy neseděli doma. Láďa měl vždycky připravený program. Ale teď? Ani nevím, kdy se to zlomilo, ale buď sedíme doma na gauči nebo jdeme jen na procházku. Já si občas vyrazím někam s kamarádkami a Láďa mezitím sedí u počítače.

Když jsem to s ním probírala, divil se a nepřišlo mu na tom nic divného. On se prý nenudí. Řekl mi, že se vždycky z velké zamilovanosti stane něco takového. Tím asi myslel tu nudu, kterou s ním zažívám. Věci se prostě nehýbou, tak jak bych si přála. Netvrdím, že je to špatně, ale asi jen čekám, než mě z toho stereotypu vytáhne.

Nečekaná žádost o ruku

Já se s ním jen hádám. A on na mě jednoho večera vychrlil, že ví, proč jsem nespokojená, a požádal mě o ruku. Byl to opravdový šok! O to víc, protože jsem mu chtěla říct, že se s ním chci rozejít. V tu chvíli to nešlo a souhlasila jsem. Láďa je spokojený, ale já vlastně nevím, jestli jsem raději neměla udělat to, co jsem původně plánovala.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články