5 nejhloupějších žádostí o ruku, které by se vám neměly stát ani v nejhorším snu

žádost o ruku, muž, žena
Zdroj: pixabay
Pánové... Víte, jak nežádat o ruku?Romaticky nebo originálně?Dobře si to rozmyslete......jinak z veselky nic nebude.+ 1 fotka

Tento článek je určený především pánům, kteří se chystají svou drahou polovičku požádat o ruku. Zde máte, pánové, pár modelových příkladů, jak určitě ne.

Jana Jánská
Jana Jánská 27. 05. 2018 12:39

1. Prsten v jídle či v pití

Toto možná skvěle funguje v amerických filmech, ale v reálu už to tak slavné není. Budoucí žena bude muset prsten složitě lovit v desertu či v šampaňském. Prsten je od jídla celý ulepený a špinavý a v tomto stavu si ho má opravdu nasadit na prst? Celá tato akce je vše, jen ne romantická.

2. Pozor na češtinu

Je jasné, že při žádosti o ruku jste nervózní a můžete při tom udělat spoustu chyb, ale ty gramatické je hodně dobré si hlídat. Když totiž své vyvolené napíšete něco ve stylu – vesmež sy mně, romantika je rázem ta tam. I zásnuby.

3. Požádání o ruku na veřejnosti zvažte

Pro někoho je žádost o ruku před lidmi neuvěřitelně romantická, pro jiného zase noční můrou. Je-li vaše partnerka spíše introvert, ušetřete jí této chvilkové slávy a o ruku ji požádejte raději někde v soukromí.

4. Zapojte fantazii a nápady nekopírujte

Požádal váš kamarád svou milou tak originálním způsobem, že jste se rozhodl to vyzkoušet taky? Myslíte na to samé i pro vaši milou? Tak na to raději zapomeňte. Maximálně se řádně ztrapníte. Zkuste vymyslet něco svého.

5. Nežádejte pod vlivem

Někdo se před takto velkou událostí potřebuje posilnit panáčkem na kuráž. To je samozřejmě v pořádku, jen těch panáčků nesmí být moc. Nebo si alkohol odpusťte. Vaše budoucí snoubenka bude mít pro vaši nervozitu mnohem větší pochopení, než když ji budete žádat totálně namol opilý. Přijít za děvčetem v takovémto stavu totiž už smrdí rozchodem.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články