Jirka (34): Hledám si ženu podle velikosti poprsí. Teď jsem našel skvělou, ale prsa má malá

žena, muž
Zdroj: Freepik.com

Jirka skrývá jednu úchylku, co se žen týče. Vyhledává pouze ženy, které mají bujná ňadra. Je tím tak trochu posedlý. Nečekal však, že potká ženu, která mu učaruje natolik, že s ní bude chtít založit i rodinu. Bohužel neměla to, co Jirka u žen tolik vyžadoval. Opustí ji nakonec pro její nedostatek?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 11. 11. 2020 10:00

Jakmile jsem začal vnímat dívky jinak než jako kamarádky, věděl jsem, co se mi líbí nejvíc. Žena musela mít veliká prsa. Vše ostatní šlo stranou. Vím, že to zní velmi povrchně, ale nemohu si pomoci.

Mám tajnou úchylku

Nedá se říct, že bych ženy střídal jako ponožky. Ale jakmile se nějaké dostatečně nabažím, jdu o dům dál. Jedno musí mít ženy, které projdou mým životem, společné. Je to veliké poprsí. Jakmile splní tuto podmínku, je mi celkem jedno, zdali je tlustá nebo hubená. Mezi kamarády jsem za frajera.

Nedávno jsem potkal ženu, která je jiná než všechny ostatní, jež jsem doposud měl. Má charakter, dost jí to pálí, je společenská a navíc velmi krásná. I přesto všechno má jeden nedostatek. Má velmi malá prsa. Jediný, kdo v tom vidí problém, jsem já.

Když se člověk zamiluje a cítí, že jeho druhá polovička je ta pravá, měl by dělat všechno proto, aby nic nepokazil. Když došlo s Klárou na první milování, bylo to skvělé, ale i tak si dovolím říct, že tomu něco chybělo. Já přesně věděl co. Veliká ňadra. Možná bych s tím měl jít k doktorovi, protože se přesto nějak nedokážu přenést.

Jsem slaboch

Sám sebe se ptám. To ji opustím jenom proto, že nesplňuje představu mé úchylky? To raději budu s někým, koho nemiluji, ale budou mi stačit veliká prsa? Snažím se s tím bojovat a vynahrazuji si svoje choutky na stránkách pro dospělé. Nestačí to. Zhruba po půl roce jsem se Kláry na rovinu zeptal, zdali by nechtěla větší prsa.

Její reakce byla přirozená. „Já jsem takto spokojená. Větší prsa nechci, akorát by mi překážela,“ řekla. Já jsem takovou odpověď i čekal, ale znáte to, naděje umírá poslední. Klára byla prostě dokonalá. Probudila ve mně dokonce i touhu konečně se usadit. S ní jsem si dokázal představit, že založím rodinu.

Jenže ani po roce jsem si nezvykl na to, že jí něco chybí. Jakmile jsem šel po ulici a viděl prsatou ženu, byl jsem jako šílený. Klidně jsem ji chvíli sledoval, abych se nabažil tím skvostem, co měla ve výstřihu. Jednou jsem se ale neuhlídal a zadělal si na pěkný problém.

Přistihla mě v akci

Šli jsme s Klárou obchodním centrem a já opět viděl ženu, která měla velmi bujná ňadra. Dostal jsem se do svého klasického transu a měl oči jen pro cizí ženu, respektive její prsa. Klára si toho samozřejmě všimla. Ještě aby ne, nechal jsem ji jít za sebou a rychlým krokem pronásledoval onu neznámou ženu.

Klára nevěřila svým očím. Velmi ošklivě jsme se pohádali. Abych ji neztratil, musel jsem jí říct pravdu. Doma jsem to celé vyklopil a modlil se, aby to alespoň trochu pochopila. Nejvíc jsem se bál toho, že se sebere a odejde ode mě. Její reakce mě utvrdila v tom, že lepší ženu nenajdu.

Počkej si, až otěhotním a budu kojit. Budu mít taková prsa, že jsi to neviděl,“ řekla a začala se smát. Dnes je v osmém měsíci a musím říct, že už se její tělo krásně mění a její prsa? Hotová slast.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články