Božena (25): Přítel si našel večerní brigádu. Když jsem zjistila, co dělá, málem jsem se propadla hanbou

žena
Zdroj: Freepik.com

Božena se s naší redakcí podělila o svůj zážitek, který je na první pohled úsměvný. Neměli s přítelem moc peněz a tak si našel ještě brigádu. Tvrdil, že bude pomáhat večer na baru. Že je to pravda jen z poloviny, se Božena přesvědčila na vlastní oči. Zašly s kamarádkami do baru, kde pracoval. Bohužel ne jako barman. Při čem ho nachytala?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 26. 09. 2020 16:30

S Leošem jsme od začátku našeho vztahu bojovali s nedostatkem peněz. Měli jsme docela drahý pronájem bytu. Každý z nás měl ještě nějaké závazky, takže peníze nám nezbývaly, naopak. Museli jsme každý měsíc řešit, že poslední týden před výplatou máme pár korun. Vidina toho, že se to změní, ale nebyla. Až jednoho dne přišel domů Leoš velmi nadšený.

Našel si brigádu za dost peněz

,,Našel jsem si brigádu,“ volal na mě. Jednalo se o pátky a soboty jednou za čtrnáct dní. Měl pomáhat kamarádovi v jednom baru. Slušně platí a dá se dost urvat na spropitném. Na jednu stranu jsem byla nadšená, že budeme mít víc peněz, ale že to musí být zrovna tyto dny, se mi nelíbilo. Mlčela jsem. Po prvních dvou dnech, kdy byl v baru, přinesl skoro pět tisíc. Skákala jsem do oblak. To podstatně změní naši situaci. Rozhodla jsem se, že čas, kdy je Leoš na brigádě, se budu věnovat sobě nebo půjdu s kamarádkou na víno, když už je čím zaplatit.

První měsíc to bylo super, šly jsme do kina, jindy na skleničku. Uvědomila jsem si, jak mi to chybělo. Kamarádky přišly se skvělým nápadem, že bychom  mohly zajít na travesty show. Nikdy jsem na tom nebyla, tak jsem na to  kývla. Něco málo jsem o tom slyšela, ale naživo jsem to neviděla. Šlo spíš o tu srandu. Tak jsme se rozhodly, že půjdeme a zrovna to vyšlo na večer, kdy byl Leoš v práci.

Přítel v latexových šatech

Shodou okolností to byl ten bar, kde měl přítel pracovat. To jsem se dozvěděla až na místě. Chtěla jsem ho pozdravit, ale na baru jsem ho neviděla. Šly jsme se usadit a čekat, co se bude dít. Vyšli muži, co byli převlečení za ženy nebo známé osobnosti. Jeden zpíval, druhý se svíjel u tyče. Smála jsem se na celé kolo. V jednu chvíli ale tomu blonďatému mužíkovi spadla paruka a já vyprskla víno, co jsem měla akorát v puse.

Panebože to je Leoš, zakřičela jsem. Holky se na to zaměřily a jen mi to potvrdily. On si mě také všiml a poměrně dost ho to vykolejilo. Představení začal kazit. Chtěla jsem odejít, bylo mi velmi trapně. Holky mě držely, abych si počkala, když už tady jsem. Bylo to něco šíleného. Protože pak přišel v latexových šatech a podpatcích. Neměla jsem páru o tom, že v takových botách umí chodit. Večer jsem si neužila, ze všeho nejvíc jsem si přála konec.

Okamžitě jsem jela domů. Leoš přijel asi dvě hodiny po mně. Položil na stůl dalších pět tisíc. Omluvil se, že mi lhal, ale kdyby rovnou řekl, co je to za práci, nepochopila bych to. Chtěl, abych byla šťastná a mohla občas něco koupit. Vzhledem k tomu, že ho miluji, lež jsem mu odpustila. Domluvili jsme se, že toho nechá, to si raději pořídíme jiný byt. Dodnes ho vidím v těch šatech a není mi z toho dobře.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články