Helena (34): Můj klidný život naboural cizí muž. Místo vaření večeře se oddávám radovánkám s řidičem autobusu

Helena (34): Můj klidný život naboural cizí muž. Místo vaření večeře se oddávám radovánkám s řidičem autobusu
Zdroj: Unsplash.com

Helena vede naprosto spokojený a pro někoho možná i vysněný život. Má milujícího manžela, krásnou zdravou dceru. Naprosto nečekaně jí ale do života vstoupil cizí muž a ona velmi spontánně propadla jeho šarmu. Miluje svoji rodinu, nechce ji opustit. Současně není schopna odolat pokušení, které se jí nabízí. Jak to celé dopadne?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 07. 09. 2020 16:30

S Lubošem jsme velmi spokojený manželský pár. Známe se skoro patnáct let, ale jen deset z toho jsme manželé. Luboš je snad ten nejhodnější muž, kterého jsem kdy poznala. Už v pubertě se lišil tím, že byl zkrátka hodný a na nic si nehrál. Zatímco  moje kamarádky zažívaly rozchod za rozchodem, já byla stále s Lubošem.

Nevinná jízda autobusem

Nepřála jsem si nic jiného, než aby mě požádal o ruku. Když se tak stalo, málem mi štěstím puklo srdce. Po svatbě, která byla jak v pohádce, jsem do měsíce otěhotněla. Luboš byl stále ten hodný a empatický chlapík, ani po letech se nezměnil. Po narození dcery Pavlínky byl ten nejvzornější tatínek. Vydělával slušné peníze, jezdili jsme na výlety a dovolené. Doma jsme si to zvelebili podle sebe, na všem jsme se skoro vždycky shodli. Lhala bych, kdybych tvrdila, že jsme se nehádali. Jen u nás hádka fungovala tak, že vyřešila daný problém a byl zase klid. Nechybělo mi vůbec nic, byla jsem šťastná.

Jednou mě Luboš požádal, že má důležitou schůzku, ale současně je objednané auto do servisu, jestli bych tam auto odvezla já. Nebyl v tom problém. Matka mi pohlídala Pavlu, abych ji s sebou zbytečně nevezla. Zpět jsem měla jet autobusem. To se mi stalo osudným.

Čekala jsem na zastávce na autobus, když přijel a otevřely se dveře, zkoprněla jsem. Seděl tam velmi přitažlivý řidič. Hned mě pozdravil a usmál se na mě. Nebylo tam příliš místa, takže jsem si sedla hned na sedadla za řidičem. Začali jsme si povídat, až jsem málem přejela stanici, kde jsem měla vystupovat. Požádal mě o telefonní číslo a já mu ho prostě dala.

Milování s ním pro mě byla jako droga

Cestou k matce jsem přemítala, co to provádím, vždyť mám Luboše. V duchu jsem se smála, že jsem měla asi zatmění v hlavě. Za hodinu mi volalo neznámé číslo, byl to Richard, řidič. Pozval mě na kávu. Zase jsem se zachovala jinak, než jsem měla. Pozvání na druhý den jsem přijala. Znovu jsem požádala matku o hlídání dcery. Richard byl oproti manželovi spíš takový sebejistý fešák, jenže mě to velmi vzrušovalo. Po kávě mě pozval k sobě domů a já neváhala.

Ještě byly klíče v zámku a už jsme se začali vášnivě líbat. Bylo to velmi bouřlivé milování, které jsem doposud nepoznala. Richardovi jsem rovnou řekla, že mám manžela a dceru a neplánuji nic měnit. On sice rodinu neměl, ale po vztahu netoužil. Stali se z nás pouze milenci.

Doma jsem si vymyslela hodiny aerobiku a třikrát týdně mizím na hodinu a půl pryč. Dohání mě neskutečné výčitky svědomí. Luboš si to nezaslouží a dcera už vůbec ne. S každým dalším setkáním s Richardem jsem rozhodnutá to ukončit, bohužel, nikdy se mi to nepodaří. Milování s ním je takový zážitek, že toho nejsem schopna.

Jedno vím jistě, pokud to praskne, Luboš mi to v životě neodpustí. Musím v sobě najít sílu s tím skoncovat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články