Tomáš (25): Spím s matkou své přítelkyně, když s tím přestanu, řekne jí to. Nevím, co mám dělat

muž
Zdroj: Unsplash.com

Tomáš jednou vyhověl své sousedce Marii při opravě pračky. Jenže ta měla ještě další úmysl, a sice získat Tomáše jako milence. Ten se zprvu bránil, ale nakonec se celé situaci oddal a začal s ní spát. Bylo to celkem nevinné, ovšem jen do doby, než poznal její dceru, do které se zamiloval. Může takový trojúhelník fungovat?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 27. 08. 2020 16:30

Bydlím v paneláku, kde jsou na každém patře tři byty. Jsem tu nový a současně asi nejmladší. Snažím se být tedy slušný a s každým vyjít. Nedávno mě přišla moje sousedka požádat o pomoc.

Nenápadné signály

Sousedka Marie přišla, že jí teče od pračky voda a že my mladí jsme šikovní, jestli bych se jí na to mohl podívat. Nejsem sice žádný extra kutil, ale špatnou hadici ještě poznám, takže jsem ji dočasně zalepil a nabídl se, že jí druhý den koupím novou. Moc mi děkovala a na druhý den mě pozvala k sobě na oběd. Přišlo mi to zbytečné, ale nechtěl jsem být nezdvořilý a tak jsem pozvání přijal.

Je to velmi příjemná žena, hezká, se specifickým smyslem pro humor, jen jsem na první dobrou nepoznal, že mě balí. Za oběd jsem poděkoval a šel domů.

Ještě ten večer zazvonila, jestli bych s ní nešel do divadla. Prý to měla domluvené s kamarádkou, jenže ta na poslední chvíli odřekla, takže má lístek navíc. Nechtělo se mi, ale, jak říkám, nechtěl jsem být nezdvořilý, a tak jsem kývl i na tuto nabídku. Večer byl velmi příjemný a musím uznat, že jí to velmi slušelo.

Spím s matkou i dcerou zároveň

Doprovodil jsem ji k bytu, poděkoval za hezký večer a chtěl odejít. Ona mě vtáhla dovnitř a začala mě líbat. Bránil jsem se a vlastně až v tu chvíli mi to došlo, že po mně jede.

Odstrčil jsem ji a ona to nechápala, ptala se, kde je problém. Já jsem sám přesně nevěděl, ale něco mi říkalo, abych se do toho nepouštěl. Bohužel jsem nevěděl, co říct, a tak jsem v tom pokračoval. Vyspal jsem se se ženou, které je o třicet let více než mně. Když bylo po všem, odešel jsem k sobě domů a přemýšlel, co jsem to provedl.

Dva dny jsme se nepotkali a já doufal, že jak rychle to začalo, tak rychle to skončí. To jsem se spletl, měl jsem další den svátek a ona mi přišla popřát. Dala mi dárek, koupila drahý rum, o kterém jsem jí stihl říct, že je můj oblíbený. Marie je přitažlivá žena, o to nejde, je i velmi chytrá. Jen jsem si říkal, že takový věkový rozdíl způsobí časem problémy. Začali jsme spolu spát celkem pravidelně, sem tam jsme zašli na nějakou akci a já nad tím přestal nějak přemýšlet. Jednou jsme na ulici potkali její dceru, Stelu (23), byla jak sluníčko a nádherná, zamiloval jsem se do ní na první pohled.

Začal jsem Stele nadbíhat. Zdála se mi velmi zajímavá a přitažlivá, jako mladší kopie její matky Marie. Ta to celé pochopila a dala mi nůž na krk, chtěla si mě udržet na pravidelný sex. Dala mi jasně najevo, že pokud to budu mít v plánu ukončit, řekne Stele, jak to mezi námi je, a tím učiní našemu vztahu rychlý konec. Takže spím nejenom se svou dívkou, ale i s její matkou. Je to šílená situace.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články