Robert (33): Žena se změnila. Před svatbou mi plnila každé přání, teď mám jen peklo

Robert (33): Žena se změnila. Před svatbou mi plnila každé přání, teď mám jen peklo

„Dokud nás smrt nerozdělí,“ slíbil Robert své milované Janě a v ten okamžik to doopravdy tak cítil. Jenže než si zvykl na nový stav, začaly se u nich doma dít věci, a to ve špatném slova smyslu. Robert se nestačí divit a začíná těžce litovat.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 21. 08. 2020 16:30

Janu jsem poznal loni na silvestrovské party. Když vešla do místnosti, nemohl jsem z ní spustit oči. Nedokázal jsem se soustředit na povídání kamarádů, musel jsem se s ní jít seznámit. Pozval jsem ji na drink, ale ona mě odmítla, že jde za přáteli. To mě nabudilo ještě víc a já se ji snažil získat, nakonec jsme se spřátelili všichni a já si přál, aby do půlnoci byla moje. To se povedlo.

Od Nového roku jsme spolu chodili a mně nešlo na rozum, proč tak dokonalá žena žije sama. Trávili jsme spolu každou minutu a po necelém měsíci šla bydlet ke mně. Měl jsem obavy, jestli jí to u mě bude vyhovovat, na pořádek jsem nebyl, ale ona říkala, že uklízení miluje, protože si při něm vyčistí hlavu a já ji rád sledoval, když jen v prádle vytírala a pohupovala se v bocích. „Kdo to má?“ pomyslel jsem si.

Naprosto dokonalá

Jana mi nechávala každé ráno vzkaz, kde psala, co na mně miluje. Večer jsem se těšil na teplé večeře a pravidelně jsem měl masáže celého těla. Byla báječná, v hospodě házela jednu srandovnější hlášku za druhou a v posteli jsem nic lepšího nepoznal. Žádné předstírání, žádná nuda. Jana byla akční a přes den mi posílala lechtivé fotky.

Potom přišel nouzový stav a oba jsme pracovali z domova. Měl jsem z toho hrůzu, ale jak se později ukázalo, mělo to nesporné výhody. Milovali jsme se několikrát denně, a i tak jsem stihl vše, co jsem potřeboval. Jana plnila každé moje přání a já se rozhodl, že si ji nenechám utéct, a tak jsem ji požádal o ruku. Shodli jsme se, že uděláme malou svatbu a na zahradě našich rodičů pak bude party pro přátele. Jana navrhla, aby to bylo prvního srpna, protože jsme spolu začali chodit od prvního ledna a mně to přišlo jako dobrý nápad.

Nepoznávám ji

Když jsem se vedle ní druhý den probudil, dívala se na prstýnek a řekla, že dnes udělám snídani já. Ochotně jsem vstal a dodal, že pro svou ženu cokoliv. Jenže od toho dne se začala měnit. Už nemám každý večer teplé večeře, na masáže se cítí unavená a vytírání probíhá jen v teplácích a s kyselým výrazem. Začali jsme se víc hádat, a dokonce mi zatrhla páteční karty s přáteli. Žádná sranda, žádné lechtivé smsky, v podstatě ze dne na den jako když utne a já se nestačím divit, kdo to se mnou doma žije. A hlavně komu jsem slíbil, že s ním budu do konce života.

Já se bez vyvařování obejdu, i na ty masáže si dojdu, ale takovou změnu bych čekal po dvaceti letech, a ne teď. Pořád do mě ryje, tváří se, jak kdybych ji zničil život. Sex ještě máme, ale musím začít já a na nějaké bonusové věci si mám nechat zajít chuť. Minule jsem ji poprosil, aby mi udělala kafe, ale okřikla mě, že mám taky ruce a nohy. Jsem z toho špatný a s kamarády o tom nemluvím, každý si myslí, jak je skvělá, a já si to myslel také. Teď mám doma peklo.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články