Klára (25): Přítel má velikou vášeň pro tetování. Tentokrát to vážně přehnal, je pro mě nepochopitelné

žena
Zdroj: Unsplash.com

Klára si našla přítele podle svého gusta. Velmi se jí líbí muži, kteří jsou potetovaní. Proto byla velmi šťastná, když se s takovým seznámila. Emil byl moc hodný kluk, ale nevěděl, kdy s tetováním skončit. Jednoho dne se rozhodl pro něco, co dostalo Kláru na kolena. Bylo to další tetování. Ovšem, šlo o to, kam si ho nechal vytetovat. Odpověď najdete v následujícím příběhu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 07. 09. 2020 13:30

Už v mládí se mi líbili muži, kteří měli tetování nebo nějaký piercing. Jednoho takového jsem si našla, jmenuje se Emil. Nebyl tetováním přeplácaný, měl jen potetované ruce a jednu nohu. Věděl, že se mi to velmi líbí, tak mi také jedno malé tetování nechal udělat. Malé srdíčko na ruce. Emil vždy mluvil o tom, že jednoho dne bude tak potetovaný, že mu nebude vidět kus kůže. Já to brala jen jako vtip.

Zvláštní vyznání lásky

Každý rok si nechal udělat nové tetování. Byl to vždy nějaký symbol nebo filmová postava. Ruce už byly zcela pokryté, záda z veliké části a nohy také. Už jsem začínala nenápadně naznačovat, že to stačí. Přeci jen, někdy méně je více. Ale Emil byl jak hluchý a neustále plánoval nová tetování, vymýšlel místa, kam si je nechá dát. Tím, že ho tetoval jeho kamarád, nebyl problém udělat si i tři tetování najednou. Cena byla také poloviční, takže neměl žádnou zábranu.

Snažila jsem se mu říct, že jednoho dne budeme mít děti a nebude to působit dobře, tak ať už toho nechá. Neslyšel, neviděl a jen se nechal tetovat. Jednou mi řekl, že má pro mě překvapení. Napadlo mě, že mě požádá o ruku, ale o tom se většinou dopředu nemluví.

Byla bych raději za prstýnek

Byla jsem docela zvědavá, co chystá. Jedno sobotní ráno se vytratil na skoro celý den. Přišel k večeru. Seděla jsem zrovna v obýváku a dívala se na televizi. Z chodby na mě volal: ,,Zavři oči a počkej, až řeknu teď.“ Provedla jsem to, jak si přál. Vešel do obýváku a řekl: ,, Teď.

Nevěděla jsem co, mám v tu chvíli říct. Byla jsem zcela v šoku. Měl na čele vytetované moje jméno se srdíčkem. ,,Co tomu říkáš, miláčku?“ Vyprskla jsem smíchy se slovy, že doufám, že je to jen fixa. Znejistěl  a řekl, že je to tetování. Současně, že se jedná o poslední, které si nechal dát, protože věděl, že už mi to vadí.

Zjevně čekal, že budu ráda, že si něco takového nechal vytetovat. Opak je pravdou, cítím se za něj teď velmi trapně. Je to dětinské a zbytečné. Tetování je sice malé, ale je to na obličeji. Zeptala jsem se ho: ,,Co budeš dělat, když se rozejdeme?“  "To už se teď nesmí stát," řekl a odešel se prohlížet do zrcadla.

Já v šoku seděla a přemýšlela, proč mi raději nenavlékl prstýnek jako projev lásky, než takovou hloupost. Mám pocit, že od té doby je mi vzdálenější. Mám jedno jediné přání. Chci, aby to tetování odstranil.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články