Jana (25): Nachytala jsem domácího v bytě, kde jsme s kamarádkou bydlely. Z toho, co tam dělal, je mi zle

dívka, žena
Zdroj: Pixabay.com

Jana si s kamarádkou pronajala byt. Syn jejich domácího byl mladý kluk a dost podivín. Jednoho dne musela Jana odejít dřív z práce, protože jí nebylo dobře. To, koho našla v bytě a co dělal, jí určitě v danou chvíli nepřidalo. Co se stalo, to se dozvíte v tomto příběhu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 01. 08. 2020 16:30

S kamarádkou Zuzkou jsme dlouho hledaly nějaký malý útulný byteček k pronájmu. Když se na nás usmálo štěstí a šly jsme na prohlídku bytu, přivítal nás takový silnější a poměrně dost tichý kluk Jáchym. Ale slovo dalo slovo a už za týden jsme bydlely.

Pan domácí byl trochu podivín

Byt byl pro nás dvě jak dělaný, nebyl ani moc drahý a byl na dobrém místě. Naprostý ideál. Hned první týden se nám ucpala toaleta a tak jsme volaly Jáchymovi. Přišel se svým tátou a toaletu opravili. Nešlo si nevšimnout, že se Jáchym do Zuzky zakoukal. Měl oči jen pro ni. Když už byl v bytě, narychlo ho prošel, zdali je vše v pořádku a na moment se zastavil u věšáku, kde zrovna viselo spodní prádlo. Jako kdyby v životě neviděl dámské kalhotky, smály jsme se Zuzkou, když oba odešli.

Nachytala jsem ho přímo při činu

Každé ráno jsme se Zuzkou odcházely téměř ve stejnou dobu a skoro vždy jsme se ve stejný čas i vracely. Jednou se mi ale v práci udělalo tak zle, že jsem musela hned odejít domů.

Jak mi bylo špatně, ani jsem si v první chvíli, když jsem strkala klíč do dveří, neuvědomila, že je odemčeno. Hodila jsem kabelku na zem a měla v plánu se jít hned natáhnout do ložnice, ale ještě před tím jsem si šla do kuchyně natočit vodu do skleničky. Cestou jsem ale zahlédla v koupelně Jáchyma, jak klečí u koše se naším špinavým prádlem a má v ruce Zuzčiny kalhoty a očichává je.

On si mě v tom rauši asi hned nevšiml, ale když jsem zaječela, co tady proboha dělá, hodil kalhotky na zem a vyhrkl, že volala sousedka, co bydlí pod námi, prý od nás kape voda, tak se šel raději podívat.

To byl samozřejmě nesmysl, nikde nic neteklo. Jáchym ze sebe vykoktal nějakou omluvu a z bytu skoro utíkal. Volala jsem to Zuzce do práce, ta se smála, ale jen do chvíle, než jsem jí řekla, co přesně tu Jáchym dělal.

Od té doby převzal veškerou starost o byt jeho otec a pak jsme ho vlastně už ani nepotkaly.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články