Aneta (29): Po osmi letech vztahu s mužem, kterého miluji, jsem se o něm dozvěděla krutou pravdu

žena, postel
Zdroj: Unsplash.com

Aneta docela dlouho usilovala o jednoho kluka. Jmenoval se Jiří a byl trochu jiný než typický muž. Staral se o sebe stejně pečlivě jako žena, v koupelně trávil i hodinu denně. Na rady svých kamarádek, aby se do toho vztahu nepouštěla, vůbec nereagovala, dokonce s Jirkou počala dítě. Jednoho dne ale vyšla najevo překvapivá pravda. Co přesně jí Jirka řekl?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 12. 09. 2020 11:00

Mezi kamarádkami jsem byla vždycky brána jako ta naivní. Měla jsem podle holek naivní představy o životě. Bylo bláhové si přát milujícího muže a založit s ním rodinu. Smály se mi, že to je jen ve filmech. Tvrdily mi, že každý muž dřív nebo později začne ženu podvádět. Moje touha byla silnější a tak jsem jejich řeči nikdy nebrala vážně.

Rád se o sebe staral

Štěstí bylo na mé straně. Na konci studií jsem začala chodit s Jirkou, nebylo lehké ho ulovit, protože se zdál být téměř nedobytný. Nakonec jsem ho sbalila. Holky mi neustále říkaly, vždyť je hrozně zženštilý, něco jim na něm nesedělo. Když někoho milujete, druhé neslyšíte.

Nebyl to typický chlap, který vydržel dva dny ve stejných trenkách. Rád chodil na kosmetiku a čas od času do solária. Přikládala jsem to spíš dnešní době, kdy se o sebe starají i muži. To, že je něco špatně, jsem si zkrátka nepřipouštěla. Každou první středu v měsíci měl svůj den. Tvrdil, že chodí hrát s chlapama poker. Konečně něco mužného, myslela jsem si. Co se týkalo našeho sexuálního života, měl rád jen jednu jedinou polohu. Jednalo se o polohu známou jako ,, zezadu“. Na jiné intimnosti jsem ho moc neutáhla.

Krutá pravda o lásce

Čas plynul a já zatoužila po dětech. Jirka se tomu bránil zuby nehty, že na to není připravený. Tak dlouho jsem s tím naléhala, až nakonec povolil a my čekali syna. Po porodu jsme se začali odcizovat. Z jeho pravidelných večerů u pokeru se stalo skoro denní pravidlo. Moje matka mi říkala, že muži potřebuji trochu víc času na to, aby se sžili s rolí rodiče. U nás to trvalo téměř rok, než mi sdělil, kde je problém.

Jednou přišel domů a začal ,, Já už ti nemůžu dál lhát. Já jsem gay. Byla jsi tehdy tak neodbytná, že jsem si sám řekl, že to se ženou zkusím. Celou dobu našeho vztahu trpím, protože miluji někoho jiného. Miluji muže.“

Měla jsem to tušit, něco mi naznačovaly kamarádky. Dalo se to asi i poznat z toho, jak o sebe pečoval, jak se choval v posteli. Nezlobila jsem za to, že je jinak orientovaný. Zlobila jsem se a vlastně ještě zlobím za to, že mi lhal. Odstěhoval se od nás pryč. Požádal mě, aby se mohl se synem vídat. Ten za nic nemůže. Nehodlám mu v tom bránit, ale chci, aby mu to jednoho dne vysvětlil sám, co se stalo.  Tak přece jen měly holky pravdu. Podvádí vážně každý chlap.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články