Blanka (29): Přítel myslí, že někoho mám, protože spolu nespíme často. Snížil se k hrozným věcem

Blanka (29): Přítel myslí, že někoho mám, protože spolu nespíme často. Snížil se k hrozným věcem

Blanka žije rok se svým přítelem Jardou. Užívá si naplno jejich vztah, ale jediné, do čeho se moc nehrne, je sex. Sama mu na začátku říkala, že to pro ni není důležité a stačí jí to jen občas. Jarda to bral normálně, ale poslední měsíce mu to leze na nervy a podezřívá ji, že někoho má. Snížil se i k těm nejpodivnějším věcem.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 31. 08. 2020 16:30

S Jardou chodím skoro rok a půl a po pěti měsících jsme se nastěhovali k sobě. Moc se mi to líbilo, užívala jsem si každý okamžik s ním. Jediné, co jsem mu na začátku našeho vztahu řekla, že nejsem ten typ, který by potřeboval sex denně. Jardovi to nevadilo, sám říkal, že raději kvalita než kvantita, tak jsem byla ráda, že nemusím dělat něco, co mě tolik nebaví, a radovala jsem se z toho, že máme vztah postavený na jiných prioritách.

Jak jsme spolu ale začali bydlet, vyžadoval po mně sex častěji. Lákal mě ale příjemným způsobem a vysvětloval mi, že to je tím, jak se vidíme denně, prý se mě nemůže nabažit. Svolila jsem k tomu, že to budeme dělat častěji, ale to mi vydrželo asi dva měsíce, pak jsem potřebovala najet zase na svůj normální režim. Nebylo to tím, že mě nepřitahoval, jen jsem na to opravdu nemyslela.

Podezříval mě z nevěry

Pak jsme se zase pozvolna vrátili k obvyklému milování jednou za měsíc a já byla spokojená. Jarda už ale tolik radostí neoplýval. Nejednou mě osočil z toho, abych mu řekla, s kým tajně spím. „Nebuď směšný,“ snažila jsem se mu několikrát vysvětlit, že bych takových věcí nebyla schopná. Ale on si evidentně myslel své.

Občas mě přišel pozdravit do práce, to aby viděl, s kým pracuji, a odpoledne mě i vyzvedával. Já si myslela, že to dělá z lásky, ale později mi došlo, že si mě jen hlídal. Párkrát jsem našla svůj telefon na jiném místě a jsem si jistá, že se do něj díval. Pochopitelně v něm nic nenašel.

Zoufalý člověk dělá zoufalé věci

Když na mě jednou naléhal, že na to má chuť, omluvila jsem se, že mám zrovna své dny. To, co potom udělal, jsem opravdu nečekala. „Tak ukaž. Nevěřím ti,“ chtěl po mně důkaz. Vytřeštěně jsem na něj koukala a nechápala, o jakém důkazu to mluví. Jarda nelenil a sápal se mi po kalhotách, aby zjistil, jestli mu nelžu. Bylo to absurdní. Samozřejmě, že jsem nelhala, ale po tomhle incidentu mě přešla chuť na cokoliv. Nechtěla jsem mu dokazovat lásku sexem, který mě nebavil. Dopředu přece věděl, že to mám nastavené jinak, ale najednou se mu to přestalo líbit?

Za svoje chování se omluvil a opět spolu spíme jen jednou za měsíc. Občas se stane, že to je i dvakrát, ale z většiny případů to udělám jen, aby byl klid. Myslela jsem si, že jsme na stejné lodi.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články