Jarda (33): Žena mi odpouští nevěry, přestal jsem si jí vážit

Jarda (33): Žena mi odpouští nevěry, přestal jsem si jí vážit

Jarda se nám přiznal, že už několik let podvádí svoji ženu Pavlínu. První nevěry litoval a opravdu věřil, že se to již nebude opakovat, bohužel jeho touha po jiných ženách byla silnější a zálety častější. Pavlína mu pokaždé odpustila, nakonec dospěl k názoru, že mu to vždycky projde a bude jen pár dní dusno. Jaké má z toho pocity?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 02. 09. 2020 07:30

Pavlínu jsem potkal už na střední škole. Bavili jsme se až ve třetím ročníku, nikdy se moc neprojevovala, nechodila s námi posedět, ale kdykoliv jsem potřeboval pomoc s učením, vše mi ochotně vysvětlila. Měl jsem ji rád jako kamarádku a když jsem ji viděl na maturitním plese v šatech, změnilo se to. Moc se mi líbila, už působila jako smyslná žena, a ne jako nějaká puťka.

Chodili jsme spolu, ona šla na vysokou a já si našel práci. Po pár letech jsme si našli společné bydlení a byla to paráda. Pavlína byla bezvadná a já si dokázal představit, že si ji jednou vezmu za ženu, což se také stalo. Fungovalo nám to, všechno bylo v nejlepším pořádku. Až jednoho dne, kdy jsem si šel s kamarády z práce zahrát kulečník.

Měl jsem strašné výčitky

Ten večer jsem se seznámil s Ivetou a místo kulečníku jsem ji pozval na panáka. Pak následoval další, mně se zatemnil mozek a skončili jsme u ní. Měl jsem hrozné výčitky, a hlavně strach se Pavlíně podívat do očí. Nechtěl jsem jí ale lhát, tak jsem řekl pravdu. Samozřejmě, že začala brečet, a já myslel, že jsem ji ztratil. Jenže druhý den mi připravila snídani, sice u toho mlčela, ale myslela na mě. Řekla, že mi dá druhou šanci a hned na to jsme se pomilovali. Tolik se mi ulevilo, že to dobře dopadlo.

Být věrný jsem vydržel skoro rok. Pak jsem se dal na firemním večírku do řeči s Katkou a dopadlo to zase sexem. Tentokrát jsem to Pavlíně neříkal, nechtěl jsem ji opět ranit, jenže kdosi z práce jí to vyzvonil a doma bylo dusno, ale o rozchodu nepadlo ani slovo. Půl roku na to jsme se hodně pohádali a já naštvaně odešel ke kamarádovi. Ten mě vzal do jednoho klubu a zase jsem skončil s jednou ženou, jméno si už nepamatuji.

Žádné scény, žádné balení kufrů

Pavlína na to přišla. „Zase jsi mě podvedl? Prosím tě, abys to už nedělal“ a já se zeptal, jestli mi to odpustí. „Ano.“ Nic víc, nic míň. Přišlo mi to zvláštní. Žádné scény, žádné balení kufrů, vyhrožování, nic. Vždycky bylo jen pár dnů dusno a pak bylo vše při starém. Nejsem na to hrdý, ale tak jednou za dva měsíce jsem měl vždycky další úlet. Někdy i častěji. O některých se dozvěděla, ale plný počet určitě nezná. Každou nevěru mi vždycky odpustila a já si jednou před sexem s další ženou uvědomil, že si Pavlíny už nevážím.

Mám ji rád, to ano, ale zpětně přiznávám, že bych byl radši, kdyby mě zfackovala, vyhodila z bytu a já si ji musel zasloužit. Je to alibismus, ale jak jsem dostal pocit, že mi to pokaždé projde jen s vyhubováním, nic mě nedrželo zpátky. Teď jsem se trochu zklidnil, jak to bude s námi do budoucna, netuším.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články