Marcela (29): Příteli dělá dobře, když mi může lakovat nehty na nohou. Teď přišel s dalším divným nápadem

žena
Zdroj: Freepik.com

Když Marcela poznala Radka, netušila, že má trochu jiné potřeby, co se sexu týče. Měl velmi zvláštní přání, když na něj mělo dojít. Marcele nevadilo ho plnit. Občas byly jeho nápady trochu divné, ale měla ho ráda, tak má vyhověla. Začalo to lakováním nehtů na nohou. Co přišlo jako další nápad z jeho strany?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 23. 09. 2020 16:30

Že je Radek trochu jiný než ostatní muži, jsem zjistila teprve nedávno. Možná je takový každý muž, jen se o tom nikdo nebaví. Každý z nás má jiné potřeby proto, aby se vzrušil. U nás to vzniklo tak nějak náhodou. Ukázalo se, že mého přítele vzrušuje, když mi může lakovat nehty na nohou.

Vzrušovala ho zvláštní věc

To jsem si takhle jednou lakovala nehty na rukou a sotva Radek ucítil pro něj vůni laku, požádal mě, zdali mi může nalakovat nehty na nohou. Trochu mě to znervóznilo, ale konec konců o nic nešlo. Během lakování jsem si všimla, jak je pečlivý a zabraný do svého díla. Byl jak šťastné dítě. Něžně mě hladil po chodidlech, bylo to velmi příjemné. Když dodělal poslední prst, byl tak vzrušený, že jsme  hned pomilovali. Bohužel, nehty se mi zničily. Mohli jsme začít znovu. Jemu to samozřejmě nevadilo, byl rád. Stala se z toho taková naše pravidelná předehra. Najednou mi lakoval nehty čtyřikrát týdně. Zvláštní bylo, když jsem chtěla sex bez té předehry, nedokázal se vzrušit. Nevadilo mi to, byla to jistá změna.

Čekala jsem, kdy ho to přestane bavit, ale vydrželo to tři měsíce. Jednoho přišel, že ho napadla jiná věc. Přišel s návrhem, abych si na sebe vzala jeho ponožky, které měl celý den na sobě. Uf, to mi přišlo jako silná káva, zvlášť když si vezmu, jak jeho ponožky po celém dni páchly. Šlo o to, že budu celá nahá, budu mít jen jeho ponožky a budu třeba vařit. A on přijde a začneme se jako že hádat, proč mám jeho ponožky. Nedávalo to vůbec smysl, nebylo na tom nic vzrušujícího, teda, aspoň pro mě ne.

Bojím se, co přijde příště

Co bych pro něj neudělala. Musela jsem se přenést přes to, že ty ponožky smrdí. On přišel z práce, já si vzala jeho ponožky, on si dal sprchu, já začala vařit. Nahá samozřejmě. Přišel a rozpoutal na oko hádku, proč mám jeho ponožky. Začal mi je svlékat a když viděl moje nalakované nehty, znovu se velmi vzrušil a proběhlo divoké milování. Já sice bojovala s tím, že ty ponožky jsou cítit, ale nakonec to nebylo tak hrozné. Teď je to další věc, která se u nás doma děje před tím, než se milujeme. Já na něm vidím, jak je šťastný, že mi to nevadí. Jen, trochu se bojím, co přijde příště.

Nedávno mi naznačil, že by se mu velmi líbilo, kdybych měla namalovaného knírka a klobouk na hlavě. On, že bude mít moje šaty a rtěnku. Nesmím to nechat zajít moc daleko, protože už to, co děláme, si myslím, že je za hranicí.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články