Tyhle ženy oblékly na svatbu stejné šaty. A ne, nebyly to družičky

Potkat ženu ve stejných šatech je pro mnohé noční můra. A co teprve pět dalších!
Zdroj: Debbie Speranza

Ačkoliv role družiček pochází už z dob starověkého Říma, dodnes vidíme na internetu fotky nevěst v obležení stejně oděných žen. Julia Mammone působí jako jedna z nich. Ony ženské „klony“ na fotce, co obletěla svět, ale družičky nejsou…

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 06. 10. 2017 16:43

Už dress code – tedy stejné nebo podobné šaty pro všechny – může nahánět budoucím družičkám hrůzu. Každá se pyšní odlišnými tvary. Družičky se tak nechtěně dostávají do pozice, kdy se (ať už tajně nebo veřejně) hlasuje o královně krásy. O té, které šaty padnou nejlépe.

Jenže tyhle ženy měly volbu zvolit si přesně takový oděv, jaký chtěly. Protože za družičky nešly.

„Slyšela jsem od dvou ženách, možná o třech, které si oblékly stejné šaty, ale šest? S tím byste se prostě nesmířili,“ řekla nevěsta serveru Daily Telegraph.

Její svatebčanky to ale naštěstí vzaly s humorem. I když jim to chvilku trvalo.

„Když jsem uviděla svou sestřenici, musela jsem se podívat dvakrát, načež ona z druhé strany salonku vyhrkla ,panebože‘,“ řekla Debbie Speranza, jedna z šesti žen, které oblékly na svatbu tytéž šaty. „Pak jsme zjistily, že jsou tu další čtyři v těch samých, pitomých šatech. Taková noční můra!“

Jak ale čas pokročil, rozčilení vyšumělo. A Speranza fotku dokonce zveřejnila online na facebookových stránkách prodejce šatů. „Ne, my NEJSME družičky, jen hosté,“ napsala k ní.

Její snímek získal desítky tisíc lajků a okomentovalo ho víc než deset tisíc lidí. Pravé důvody ale můžeme jen odhadovat. Zaujaly je krajkové šaty? Dali lajk ze škodolibosti? Nebo je daná situace zkrátka jen pobavila?

A co si myslíte vy? Napište nám do komentářů, zda je podle vás trapas přijít na svatbu ve stejných šatech jako dalších pět lidí. Nebo zda byste se tomu od srdce zasmáli.

Zdroj: The Huffington Post / Daily Telegraph

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články