Denisa (26): Přítel se mnou nechce bydlet. Naposledy přišel s hodně trapnou výmluvou

Denisa (26): Přítel se mnou nechce bydlet. Naposledy přišel s hodně trapnou výmluvou
Zdroj: Pixabay

Denisa chodí se svým partnerem už nějakou dobu a moc si přeje, aby spolu konečně začali i bydlet. Její přítel Luboš má na to ale jiný názor. Naposledy přišel se šokující výmluvou. O co jde? S tím se nám svěřila čtenářka Denisa.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 13. 06. 2020 08:00

S partnerem Lubošem (30) jsme se dali dohromady před dvěma lety. Znali jsme se ze stejné party, se kterou jsme podnikali různé akce. Z našeho kamarádství se nakonec vyklubal vztah. Rozumíme si a já bych si moc přála, abychom plánovali společnou budoucnost a hlavně společné bydlení. Kdykoliv se o tom chci bavit, Luboš uhýbá a naposledy přišel s velmi trapnou výmluvou.

Miluji ho, ale ta nejistota mě ubíjí

Lubošovi bylo nedávno třicet a stále bydlí u rodičů. Možnost společného bydlení jsem několikrát nadhodila, ale rozhovor vždycky stočil jinam. Nevím, co si mám o tom myslet. Miluji ho, ale nejsem šťastná. Vím, že nikoho jiného nemá, ale mám obavy, že tuhle nejistotu dlouho nesnesu.

Víkend snů se nepovedl a já asi pochopila, co je největší překážkou

Jednou jsem naplánovala společný víkend, jehož součástí byla i romantická večeře, a já se chystala, že to na něho znovu vybalím, a tentokrát to nenechám jen tak vyšumět. Když jsem mu navrhla, zda bychom nemohli začít společně bydlet, jeho odpověď mě šokovala. Prý by z něj měli kamarádi legraci. Cože? Nevěděla jsem, jestli se mám smát nebo brečet. Ano, jeho kamarádi žijí taky většinou sami, ale co je tohle za trapnou výmluvu? Ukončil to s tím, že mu to takhle vyhovuje.

Mně spíš přijde, že se bojí trhnout od mámy a nechce se vzdát komfortu, který mu dopřává. Nemyslím si, že se mnou do budoucna nepočítá, ale takhle to prostě nejde. Zároveň si říkám, zda mi takový ,,mamánek“ stojí za to. Protože to vypadá, že si zatím na skutečný svět netroufá.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články