Marika (28): Zamilovala jsem se až po uši. On mou lásku opětoval, přišel však s šokujícím návrhem

žena
Zdroj: Freepik.com

Marika byla ten typ ženy, která si svého partnera vysnila. Měla jasnou představu, jak má vypadat, jaký má být jako člověk. Stalo se nemožné a přesně takového skutečně potkala. Ovšem, má to jeden háček. Před jakou volbou vlastně Marika stojí? Dočtete se v následujícím článku.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 21. 07. 2020 11:00

Vždy jsem snila o hodném muži, který mě bude na rukou nosit. Kamarádky se mi smály, že takový neexistuje a když, tak jen v pohádce. Já si ale dál čekala na svého prince. Zdálo se, že moje přání vyplnilo. Jednou jsem v knihovně zahlédla muže, který mě velmi zaujal. To je on.

Patrik (32) mé myšlenky nejspíš vycítil, když se blížil ke stolu, kde jsem si četla. Posunul židli, sedl si ke mně a zašeptal: ,,Ahoj, já jsem Patrik." Nezmohla jsem se skoro na slovo, jak mě zaujaly jeho veliké černé oči.

Život jak v pohádce

Od toho dne jsme se viděli s Patrikem denně, podnikali jsme různé výlety, oba jsme rádi jezdili na kole. Shodli jsme se i na muzice v autě, na filmu, na který půjdeme do kina. O tom, jak krásné to bude v ložnici, jsem ani nesnila. Byl ke mně tak pozorný. Nosil mi růže, chystal večeře při svíčkách, vozil mě do práce.

Nemohla jsem se dočkat, až to vše povyprávím kamarádkám, které o mém snu o dokonalém muži pochybovaly. Holky jen syčely závistí. Jedna kamarádka ale pronesla, že to nebude jen tak. V tom bude nějaký háček, věř mi. Její slova jsem nebrala vážně, mluvila z ní závist.

Z pohádky rovnou noční můra

Zhruba po měsíci společného bydlení mi Patrik u večeře sdělil docela zásadní pravidlo našeho vztahu, kterého chce, abych se i já držela.

Budeme mít otevřený vztah, co na to říkáš, miláčku? Málem jsem se udusila kostí z ryby, kterou jsme právě večeřeli. ,,Prosím?" vykřikla jsem: "Jak to jako myslíš proboha?" S klidným hlasem mi vysvětlil pravidla. Oba můžeme udržovat ještě další poměr. Je na nás, zdali se stejným člověkem, nebo jestli je budeme střídat. "Jestli to jako dobře chápu, tak to myslíš tak, že budeme spát i s jinými lidmi?" zeptala jsem se vyděšeně. Nevěřila jsem tomu, že mi něco takového nabízí. Já jsem takto spokojená. Jsem do Patrika až po uši zamilovaná. Myslela jsem, že i on do mě. Nemám potřebu se stýkat s někým jiným. Snažila jsem se mu vysvětlit, že on je ten, o kom jsem celý život snila. S jeho nabídkou nebo pravidlem, jak to nazval, jsem samozřejmě nesouhlasila. Nejhorší mělo teprve přijít.

"Pokud ty nechceš, dobře, ale já to tak mám vždycky, když mám trvalý vztah, scházím se i s jinými ženami," odvětil. Mělo mě asi utěšit to, že se ale vždy vrátí zpět domů. Mám si vybrat. Buď na to přistoupím, nebo se rozejdeme. Nenechá si to zakázat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články