Sylvie (28): Až na svatbě jsem zjistila, koho jsem si vzala. Můj muž má obrovský problém

žena, svatba
Zdroj: pixabay.com

Po pohádkových zásnubách se těhotná Sylva provdala za svého snoubence Patrika. Na svatbě ale přišel obrovský šok a Sylva zjistila o svém muži nepříjemnou pravdu. S čím se nám tato čtenářka svěřila?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 17. 07. 2020 13:00

Jmenuji se Sylva a je mi 28 let. S Patrikem (29) jsme spolu tři roky. A protože nám to ve vztahu báječně fungovalo, rozhodli jsme se, že založíme rodinu. A než přijde miminko na svět, že se vezmeme. Ale na svatbě přišel obrovský šok!

Měla jsem dokonalé zásnuby, přesně podle mých představ

Rozhodně jsem netoužila po originální žádosti o ruku na veřejnosti. Chtěla jsem něco komornějšího a Patrik se tehdy přesně trefil do mého vkusu. Nechal připravit krásnou večeři při svíčkách, kdy prstýnek jsem našla na podnosu místo dezertu. Přesně takhle jsem si to představovala, nechybělo víno, květiny a ta správná atmosféra. Krátce po našich zásnubách jsem zjistila, že jsem těhotná. Byla jsem opravdu překvapená, že se to povedlo takhle rychle. Patrik i já jsme byli šťastní, a protože jsme nechtěli dítě přivést do neúplné rodiny, domluvili jsme se, že se vezmeme ještě před jeho narozením.

Zničená svatba a odhalení nepříjemné pravdy

Nastal den D. Počasí nám přálo, a já byla velmi nervózní, ale zároveň šťastná. Konečně budeme svoji. Všechno běželo přesně podle plánu, a my si řekli své ANO. Potom se to zvrhlo v noční můru. Na svatbu přišel nějaký cizí muž a odvedl si Patrika bokem, pak už jsem jen viděla, jak lítaly facky. Přiběhla jsem k nim a snažila se je od sebe odtrhnout. Neznámému chlápkovi jsem řekla, ať okamžitě vypadne, nebo zavolám policii. On mi na to řekl, že klidně můžu, protože si jen přišel pro peníze, které mu Patrik dluží. Byla jsem v šoku! Patrik mi přiznal, že si půjčil nemalé peníze od lichvářů a nemá je z čeho vrátit. Rozbrečela jsem se a ze svatby utekla. Nyní bydlím u své mámy a řeším, co bude dál. Pořád přemýšlím nad tím, jak tohle mohl udělat a neříct mi o tom.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články