Natálie (29): Přítel utrácí za zbytečnosti. A ještě přitom dělá tu nejhorší možnou věc

žena
Zdroj: pixabay.com

Natálie si našla přítele Radka (31) a před necelým půl rokem spolu začali bydlet. Když se seznámili, byla doslova zaslepená. Později se však začalo ukazovat, jaký její vyvolený doopravdy je. Co o Radkovi zjistila? To se dozvíte v jejím příběhu.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 13. 07. 2020 13:00

S Radkem žijeme v pronajatém bytě. Poznali jsme se před třemi lety na jedné lodní párty a na první pohled mi zalíbil. Radek je typický hezounek s uhrančivým pohledem. Tehdy mě dostal a dala jsem především na vzhled.

Přítel u ničeho nevydrží

Začali jsme spolu bydlet a od té doby to jde z kopce. Já pracuji jako asistentka prodeje a Radek obchází různé brigády, protože o pořádnou práci nemůže, podle jeho slov, zavadit. Vystřídal už několik zaměstnání a nikde nevydrží. Takže je jasné, že je jeho finanční situace špatná.

Rozhazuje a ještě si půjčuje

Radek se rád baví a užívá si, zve mě na večeře, wellness. Prostě utrácí za zbytečnosti, i když nemá žádné finanční rezervy. Několikrát jsem mu promlouvala do duše. Nepotřebuji nikam zvát, pokud na to nemá. Ale nedá si říct a nedávno jsem zjistila, že si dokonce na tyhle zbytečnosti půjčuje.

Popravdě mám z toho velký strach a nechci, aby se dostal do dluhů. Nebo dokonce nás. Radek si prostě dopřává něco, na co nemá. Nevím, zda to takhle dlouho vydržím. Když jsem se svěřila mým rodičům, řekli mi, ať vezmu nohy na ramena a pádím od něj pryč. Jenže stále k Radkovi něco cítím a říkám si, že ho nemůžu v téhle situaci nechat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články