Adéla (26): Přítel rád utrácí. A vůbec nejradši peníze, které nejsou jeho

Adéla (26): Přítel rád utrácí. A vůbec nejradši peníze, které nejsou jeho
Zdroj: pixabay.com

Adéla si našla přítele a před rokem spolu začali bydlet. Když se seznámili, dala především na vzhled. Později se však ukázalo, jaký doopravdy je a v čem má nedostatky. Co se v jejím příběhu odehrává?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 25. 05. 2020 13:00

S Pavlem žijeme ve společné domácnosti. Poznali jsme se před třemi lety při jedné sportovní akci a hned se mi zalíbil. Pavel je jeden z těch hezounů s vypracovaným tělem. Hned mě zaujal, protože je to opravdu hezký chlap a já dala především na vzhled.

Všechno financuji sama

Před rokem jsme se nastěhovali do pronájmu a dohodli se, že nájem budeme platit napůl. Jenže Pavel mi svou polovinu posílá pozdě, nebo vůbec. Takže to většinou musím táhnout sama. Navíc je mi trapné se mu pořád připomínat. Vystřídal už několik zaměstnání a u ničeho nevydrží. Z toho je jasné, že s jeho finanční situací to není bůhví jak super.

Když mě chce pozvat na rande, tak si půjčuje

Ale to není všechno. Když nevyjde s penězi, což je docela často, rád utrácí i ty moje. Uklidňuji se tím, že jsme partneři, ale někdy mě to dost štve! Já pracuji jako recepční a mám ráda pořádek a hlavně finanční rezervy, ale Pavel to lepí, jak může. A když mě chce pozvat ven, tak si půjčuje.

Kdykoliv potřebujeme pořídit něco do domácnosti, financuji to ze svého. Navíc nám dost pomohli moji rodiče. Nejhorší na tom je, že Pavel to bere jako samozřejmost. Vyrůstal jen se svou mámou, a jde vidět, že není naučený k zodpovědnosti. A mě už to přestává bavit. Jsem s ním ráda, je s ním legrace, ale tohle je druhá stránka věci, a já si říkám, zda má cenu vůbec pokračovat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články