Kateřina (27): Kamarádky mi provedly něco hrozného. Místo, abych na ně byla naštvaná, jsem jim vděčná

Kateřina (27): Kamarádky mi provedly něco hrozného. Místo, abych na ně byla naštvaná, jsem jim vděčná
Zdroj: https://www.freepik.com/

Paní Kateřina si prošla těžkým rozchodem a dlouho nemohla najít novou lásku. Její kamarádky to velmi trápilo, a tak jí připravily překvapení, o kterém si myslely, že jí pomůže.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 24. 02. 2021 08:30

S bývalým přítelem jsem prožila skoro sedm let. Poznali jsme se v době, kdy jsem chodila do posledního ročníku střední školy. Hned mi bylo jasné, že Milan není jen tak někdo. A měla jsem pravdu, po pár letech jsme spolu začali bydlet, jezdili jsme na dovolené a já jsem si bláhově myslela, že nám to tak vydrží navždy.

Těžký rozchod

To jsem se ale mýlila. Nevyšlo nám to a já jsem se znovu musela naučit žít sama. Ze začátku to bylo velmi těžké, ale moje nejlepší kamarádky mě podržely. Byly se mnou v těžkých chvílích a já jsem věděla, že se na ně mohu spolehnout. Byly jako moje rodina.

Přes všechnu jejich podporu ale pro mě bylo těžké si někoho najít. I rok po rozchodu jsem stále žila sama. Všechny, kdo o mě projevili zájem, jsem odháněla. Stále jsem v hloubi srdce doufala, že se k sobě s Mildou vrátíme.

Konečně ten pravý?

Tak jsem to cítila do doby, než jsem potkala Aleše. Seznámili jsme se v obchodě, a když mě pozval na rande, udělala jsem pro jednou výjimku a jeho pozvání přijala. Byl velmi zábavný a já jsem si večer s ním opravdu užila. Zřejmě naše sympatie byly vzájemné, protože netrvalo dlouho a šli jsme na další schůzku. Když jsme si povídali, říkala jsem si, že je až neskutečné, kolik toho máme společného.

Proto mě ani ve snu nenapadlo, jak to celé skončí. Aleš mi jednoho dne přestal odpovídat na esemesky. Přes týden jsem o něm neslyšela. Bylo mi jasné, jak to celé dopadne – dalším rozchodem. Svěřila jsem své trápení kamarádkám. Zdálo se mi, že na moje vyprávění reagují nějak divně. Vůbec o tom nechtěly mluvit. Nakonec jsem zjistila, že k tomu měly dobrý důvod.

Aleše na mě jednoduše najaly. Plánovaly, že mě svede, já s ním strávím pár hezkých chvil a dojde mi, že mám ještě mužům co nabídnout. Zprvu mě to naprosto šokovalo, ale teď jsem kamarádkám vlastně vděčná. Bez nich bych se možná pořád utápěla v depresích z rozchodu s Milanem.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články