Marián (29): S přítelkyní jsme se rozešli kvůli mojí nevěře. Po roce od rozchodu se z nás stali milenci

Marián (29): S přítelkyní jsme se rozešli kvůli mojí nevěře. Po roce od rozchodu se z nás stali milenci
Zdroj: Freepik.com

Marián podvedl svoji přítelkyni. Z jeho milenky se stala žena, do které se zamiloval. Přišel rozchod s přítelkyní, která mu při té příležitosti řekla, že ho také nějaký čas podvádí. Marián doufal, že už ji nikdy nepotká. Osud tomu chtěl jinak. Jaké bylo náhodné setkání?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 01. 2021 18:00

S Vendulou jsme spolu pátým rokem. Jsem chlap, který se rád podívá, když vidí pěknou sukni. Naposledy jsem se neudržel a Vendulu jsem podvedl.

Byl jsem nevěrný

Nebyl jsem určitě první ani poslední chlap, který podvedl svoji přítelkyni. Neměl jsem v plánu to Vendule říkat, protože to byl zatím jen čistě milenecký vztah. Nečekal jsem ale, že se do Jany zamiluji. Jakmile z toho byla láska, musel jsem vztah s Vendulou ukončit. Přál jsem si, aby to byl rozchod bez zbytečných scén.

Rozhodl jsem se, že to Vendule řeknu tak, jak to je. Nečekal jsem ale, že až přiznám barvu, dozvím se i její pravdu. Už půl roku má milence. Vlastně náš rozchod uvítala. Chvíli jsem se chtěl hádat. Chtěl jsem v ní vyvolat pocit viny, jak mě jako mohla podvádět. Jenže ve chvíli, kdy jsme měli máslo na hlavě oba, to bylo trochu zbytečné.

Během jednoho dne jsme náš pětiletý vztah ukončili. Odstěhoval jsem se a pronajal si malý byt. Měl jsem pocit, že začínám žít nový život s novou ženou. Jana také ukončila dlouholetý vztah. Byla ve stejné situaci jako já. Byla tím, kdo podváděl, a musela se rozhodnout. S Vendulou jsme přetrhali kontakty. Myslel jsem si, že už ji nikdy neuvidím.

Setkání s expřítelkyní

Byl jsem s Janou spokojený. Po roce našeho vztahu jsem ale Vendulu zcela náhodně potkal na centrální poště. Stála ve frontě přede mnou. Během čekání telefonovala. V jednu chvíli se otočila a s rozzářeným pohledem mě pozdravila. „Jak se máš? Vypadáš dobře,“ pronesla s radostí v hlase.

Nenapadlo by mě, že mě ráda uvidí. Dokonce navrhla, jestli si koupíme kávu a projdeme se podvečerní Prahou. Měl jsem zrovna čas, takže jsem s tím souhlasil. Něco se u ní změnilo. Působila velmi spokojeně. Bavili jsme se o všem, i o našich nových vztazích. O svém příteli mluvila jen v dobrém.

Když jsme se loučili, pohladila mě po tváři a poděkovala mi za roky, které jsme spolu strávili. Něco ve mně hrklo a vášnivě jsem ji políbil. Bál jsem se, jak bude reagovat, ale ona se tomu nebránila. Sedli jsme do první tramvaje a jeli ke mně domů, kde jsme se velmi vášnivě pomilovali.

Znovu jsem nevěrníkem

To byla teda jízda,“ řekla spokojeným hlasem. Uvařila nám kávu a ještě chvíli jsme si povídali. Chystala se k odchodu, ale ještě ve dveřích mi řekla: „Až si to budeš chtít zopakovat, dej vědět, naplánujeme náhodné setkání.“ Zasmála se a odešla. Vzbudila ve mně neuvěřitelnou touhu.

Za pár minut mi volala Jana, abychom se domluvili, kam vyrazíme. Byl jsem myšlenkami u Venduly. Zcela mi zamotala hlavu, a to jsem si myslel, že už toho nebude nikdy schopna. Janu jsem měl rád, ale začal jsem ji podvádět se svojí bývalou přítelkyní, která mě velmi lákala. K Vendule se vrátit určitě nechci. Vyhovuje mi právě tento milenecký vztah. Celé té hře dala šťávu, protože vymýšlí stále nové způsoby, jak na sebe jakože náhodně narazíme, a pak se někde zuřivě pomilujeme.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články