Jindra (44): Já mám milence, manžel milenku a jsme šťastní, že máme tak skvělé manželství

Jindra (44): Já mám milence, manžel milenku a jsme šťastní, že máme tak skvělé manželství
Zdroj: Freepik.com

Jindra žije ve spokojeném manželství. Možná ale jenom díky tomu, že s manželem uzavřeli dohodu. Každý může mít milenecký vztah. Přijde vám to zvrácené?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 30. 12. 2020 18:00

Nikdy by mě nenapadlo, že zrovna já budu podvádět svého manžela. Ukázalo se ale, že v tom nejsem sama.

Spokojené manželství

Když si vzpomenu, jak mě Norbert na začátku okouzlil, běhá mi mráz po zádech ještě dneska. Byl to velmi šarmantní muž. Bůh mu nadělil veliké osobní kouzlo, které mě tenkrát dostalo na pokraj totální zamilovanosti. Už od začátku nám to velmi klapalo v posteli. V tomto směru jsme byli na stejné vlně.

Tolik vášně, jaká mezi námi proudila, bych přála každému zažít. Stačilo mi, abych se ho jen dotkla, a už mnou projížděl skoro oheň. Podle všeho to měl Norbert stejně. Naše začátky byly velmi svobodné, ale přitom jsme věděli, že k sobě patříme. Sedli jsme si jako lidé, milenci i kamarádi.

Zhruba po čtyřech letech našeho vztahu jsme se vzali. Musím říct, že jsem měla obavy, zdali manželství náš vztah nezmění. První dva roky jsem změny nepociťovala. Všechno bylo stejné jako na začátku. Oba jsme se hodně soustředili na svoji práci, která byla hned další vášní v našich životech.

Milenecký vztah proti nudě

Já jsem úspěšná právnička a Norbert je majitelem veliké firmy se slibnou budoucností. Když jsme nebyli zrovna spolu, trávili jsme čas prací. Přišel ale den, kdy jsem začala v posteli cítit nudu. Už se dalo předvídat, co se stane a jak dlouho to bude trvat. Samotnou mě to mrzelo, ale asi to muselo přijít.

Jako žena, která je ráda ve společnosti mužů, jsem rychle skončila v posteli jiného. Dostala jsem nový náboj. Po určité době mileneckého vztahu, mě dohnaly výčitky svědomí. Manželovi jsem se přiznala a modlila jsem se, aby nedošlo na rozvod. Jeho reakce mě šokovala, ale v dobrém slova smyslu.

Tím, že jsem mu řekla důvod své nevěry, i on byl upřímný. Přiznal se, že se se mnou v posteli také nudí. Vyslovil přání, že by si chtěl také najít milenku, ale naše manželství dále udržet. Bylo to hořké polknutí, ale kývla jsem na to. Vždyť jsem dělala to samé. Oba jsme měli milence, ale scházeli jsme se dále doma jako manželé.

Vedeme dva životy

Norbert s Gábinou spolu podnikali věci, které mě zrovna nebavily. On byl spokojený. Chodil domů znovu s tou jiskrou v očích. Přestala jsem to řešit a také si užívala svého milence, jak bylo třeba. Nakonec jsme to dopracovali tak daleko, že můj milenec zajde občas s mým manželem na pivo. Po čase mě manžel seznámil s Gábinou. Vyloženě kamarádky z nás sice nejsou, ale umíme spolu zajít na kávu nebo si jít zaběhat.

Jsem takto zcela šťastná a spokojená. Norberta miluji, ale s milencem si dodávám krev do žil a má to evidentně pozitivní dopad. Jednou, když jsme seděli s manželem doma nad skleničkou vína, pronesl: „Pořád tě miluji a nemyslím si, že to, co děláme, je špatně. Nechci se s tebou nikdy rozvést, chci žít tak, jak žijeme teď.“ Přišlo mi to v tu chvíli tak upřímné, i když asi trochu zvrácené. Fungujeme tak něco málo přes dva roky. Možná nebýt toho, že máme milence, už bychom spolu s manželem nebyli.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články