Štěpánka (24): Můj přítel má milenecký poměr s jiným mužem. Mám s ním zůstat, když slibuje, že to ukončí?

Štěpánka (24): Můj přítel má milenecký poměr s jiným mužem. Mám s ním zůstat, když slibuje, že to ukončí?
Zdroj: Unsplash.com

S Viktorem (25) se Štěpánka seznámila přibližně před rokem a ze začátku bylo všechno skvělé. Pak ale přišla na to, že Viktor tráví až příliš mnoho času koukáním do telefonu. Navíc jí odmítl prozradit, s kým si vlastně píše. Štěpánce to nedalo a začala pátrat. Objevila milostnou konverzaci, ale jinou než čekala.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 31. 05. 2020 07:30

Viktora (25) jsem potkala loni na jaře a netrvalo dlouho a dali jsme se dohromady. Přibližně před půl rokem jsme začali společně bydlet a já si všimla, že některé večery tráví Viktor na mobilním telefonu a pak mi oznámí, že nebude den nebo dva doma. Tvrdil mi, že jede za kamarádem nebo k mámě, ale já jsem ho podezírala, že má kromě mě ještě jinou ženu. Jenže pravda byla někde jinde.

Nedalo mi to spát

Ten pocit že mě partner nejspíš podvádí se nedal vydržet. Ptala jsem se ho, co se za jeho chováním skrývá, ale on mi nechtěl odpovědět, proto jsem se odhodlala k něčemu, co mi ve skutečnosti připadalo dost hrozné. Když spal, vzala jsem jeho mobil a chtěla se do něj podívat. K mému překvapení byl ale vypnutý a já neznala PIN. Až jednou si zapomněl telefon doma...

Byla jsem opravdu zděšená

Čekala jsem, že najdu konverzaci s jinou ženou, ale nebyla to pravda. Můj přítel si psal s jiným mužem! Byl to jeho spolužák ze střední školy Adam (25), se kterým udržoval homosexuální poměr už od školy. Byla jsem úplně v šoku, když jsem si uvědomila, že můj partner je ve skutečnosti nejspíš gay.

Mlčet jsem nemohla

Věděla jsem, že po tomto zjištění už mezi námi nebude nic jako dřív a já to budu muset Viktorovi říct. Ten při mých slovech zbledl a pronesl, že jsem se to neměla nikdy dozvědět. Jenže se stalo. Pak mi slíbil, že poměr s Adamem ukončí a já mu věřila. Bohužel jsem ale zjistila, že to trvá dál, proto chci vztah s Viktorem ukončit. Nejhorší na tom je, že ho pořád miluji.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články