Gabča (28): Na partnerovu milenku jsem přišla kvůli jeho blbosti. Popletl si řetízky s iniciálami

Gabča (28): Na partnerovu milenku jsem přišla kvůli jeho blbosti. Popletl si řetízky s iniciálami

Gábina byla dva roky se svým přítelem Davidem. Byla šťastná a myslela si, že se jednou vezmou. Kdyby si David nepopletl dárky, nepřišla by na to, že jejich vztah není tak růžový, jak si myslela.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 27. 12. 2020 18:00

Davida jsem poznala před dvěma lety a domnívala jsem se, že se vezmeme. Byl perfektní, nic mi s ním nechybělo a byla jsem vážně šťastná. Myslela jsem, že to cítí stejně.

Byli jsme spokojení

Nerozeštvala nás ani koronavirová pandemie, a když jsme byli v karanténě, nelezli jsme si na nervy ani trochu. Na Vánoce a konec roku jsem se těšila, přestože jsme měli v plánu jet s přáteli na chatu, nakonec jsme zůstali doma.

Měl to být hezký večer

Celý den jsme se jen tak poflakovali, jedli a popíjeli a večer jsme si sedli ke stromečku. Když mi dal do ruky malou krabičku, zatajil se mi dech. Že by prstýnek, pomyslela jsem si v duchu a dychtivě jsem ji rozbalila.

V krabičce byl ale krásný řetízek se dvěma spojenými srdíčky s kamínky. „Otoč to,“  řekl David a já poslechla. Když to píšu, tak se musím smát té absurditě, že mě na to sám navedl, ale v tu chvíli mi samozřejmě do smíchu nebylo. Na zadní straně srdíček byly totiž vyryté iniciály M+D.

Spletl se

„M+D? Ty jsi D a M je kdo?!“ zeptala jsem se. Koukala jsem na to nevěřícně a David mi to okamžitě vytrhl z ruky, aby se přesvědčil. Pak začal něco blekotat o tom, že to museli poplést, ale nevěřila jsem, že by byl tak hloupý a nezkontroloval to. „Takže ty někoho máš? Martinu? Michalu? Nebo snad Magdu?“ křičela jsem na něj, ať to vyklopí.

Po bouřlivé hádce se přiznal, že se vídá s nějakou Míšou, ale nemiluje ji jako mě. Bylo to absurdní. Celé dva roky jsme neměli žádný problém, a kdyby si ty hloupé krabičky nepopletl, nepřišla bych na to. Teď už spolu nejsme, jestli zůstal s tou svojí „M“, to nevím a ani mě to nezajímá.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články