Dominika (24): Celý život jsem si myslela, že mě přitahují jen muži. Dokud k nám do práce nenastoupila nová šéfová

Dominika (24): Celý život jsem si myslela, že mě přitahují jen muži. Dokud k nám do práce nenastoupila nová šéfová
Zdroj: Pixabay

Domča byla přesvědčená, že je jen na muže. To, že je tomu jinak, jí ukázala Žaneta, která se stala její novou šéfovou. Panovala mezi nimi jistá chemie, která nakonec přerostla v milenecký vztah.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 18. 11. 2021 10:00

Nikdy jsem nepochybovala o své sexuální orientaci. Odjakživa mě přitahovali muži. O ženě jsem uměla říct, že je hezká, ale k žádné jsem nikdy nic necítila. To se změnilo až příchodem Žanety (33). Stala se naší novou nadřízenou a já na ní mohu oči nechat.

Nová šéfová na nás nastoupila pěkně zhurta

S Pavlem žijeme třetím rokem. Náš vztah nevybočuje z normy. Myslím, že se máme rádi a umíme si ve všem vyhovět. On je flegmatik, se kterým vždycky vím, co mě čeká. Donedávna mi to nevadilo, protože byl doma klid. Po nástupu naší nové vedoucí se ale leccos změnilo. A to jak v pracovním, tak soukromém životě.

Žanetinou předchůdkyní byla Ljuba, která se už těšila do důchodu. Na její práci to bylo vidět. Nehnala nás k žádným výsledkům, nemotivovala nás. Nám to vyhovovalo, protože jsme se v práci zrovna dvakrát nenadřeli. To Žaneta měla od začátku jasno.

,,Milé dámy, plánuji na našem oddělení velké změny. Potřebuji k tomu vaši píli, oddanost a maximální nasazení. Naše oddělení zase postavíme na nohy. Jdete do toho se mnou?“ řekla rázně. ,,Jasně, jdeme!“ vykřikla jsem jako jediná. Kolegyně mě probodávaly pohledy. Ony totiž naše nadšení nesdílely.

Zjistila jsem, že mě neskutečně vzrušuje

,,Ta bude asi pěkně ostrá. Zdá se, že nám končí klídek,“ pronesla Sabina na obědě. Já jedním okem sledovala Žanetu, jak srká špagety. Přišla mi u toho strašně sexy. ,,Co proti ní máš? Mně přijde skvělá,“ odvětila jsem a dál Žanetu upřeně pozorovala. Až později mi došlo, že mám vlhko v kalhotkách. Sama jsem se nad tím zděsila.

Žaneta mě vybrala jako svoji zástupkyni. ,,My dvě si budeme rozumět. Jsi jako já, vidím ti to na očích,“ řekla a pohladila mě po ruce. ,,Ou, co to sakra je? Už zase to mokro?“ přemítala jsem v duchu. Ta ženská mě normálně vzrušovala. Začala jsem ráno jezdit o hodinu dřív do práce, abych tam byla jako první. Žanetě jsem připravila kávu a vyvětrala kancelář.

Tuhle se stalo, že jsme byly pár minut samy. Ukazovala mi na počítači grafy a různé tabulky. Já se ale nedokázala soustředit. Nenápadně jsem jí přičichávala k vlasům a plnými doušky nasávala její parfém. Nikdy jsem si nepředstavovala, že jsem v posteli se ženou. V Žanetině přítomnosti jsem ale nemyslela na nic jiného. ,,Na co myslíš?“ zeptala se mě.

Nenapadlo by mě, že sex se ženou může být tak skvělý

,,Přemýšlím, jak zvednout efektivitu,“ zalhala jsem. ,,Tak se na to vrhni. Odpoledne máme poradu, a pak tě zvu na oběd,“ navrhla. Nemohla jsem se dočkat. Výjimečně jsme nešly do naší kantýny, ale vzala mě do restaurace. Když si svlékala sako a přes blůzu jí prosvítala krémová podprsenka, byla jsem v rauši.

,,Nechci teď mluvit o práci,“ začala. ,,Cítím, že máš nějaké skryté touhy. Je to tak?“ řekla a já kývla. ,,Jsi lesba?“ šla na to zpříma. ,,To si nemyslím, mám doma přítele. Ale cos přišla k nám do práce, něco se ve mně probudilo,“ přiznala jsem. ,,Tak přijď večer sem a uvidíme, co se s tím dá dělat,“ odvětila a mrkla na mě. Šlo o nějaký klub pro homosexuály.

Nedalo mi to a večer jsem se tam vydala. Ukázalo se, že naše sympatie jsou vzájemné. Ten večer jsme skončily u ní doma. Bylo to poprvé, co jsem se milovala se ženou. Mohu říct, že se to nevyrovná sexu s mužem ani z poloviny. Jsem naším vztahem zcela posedlá. Přeji si, aby to nikdy neskončilo.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články