Marta (24): Na trapasy jsem expert. Spodní kalhotky mě připravily o noc plnou vášně

Marta (24): Na trapasy jsem expert. Spodní kalhotky mě připravily o noc plnou vášně
Zdroj: Freepik

Marta byla nějaký čas sama, proto si řekla, že je zbytečné o sebe pečovat. Dala přednost pohodlí a to se jí jednoho dne zle vymstilo. Dostala se totiž do situace, kdy by dala cokoli za sexy spodní prádlo.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 28. 05. 2021 08:00

Poslední dva roky jsem byla sama. Nemohla jsem narazit na normálního chlapa. Bohužel s tím šel ruku v ruce i nezájem o péči o mou maličkost. Neoholené nohy jsem měla klidně měsíc a lepší spodní prádlo jsem zastrčila hodně hluboko do šuplíku.

Vykašlala jsem se na pravidelnou péči

První rok po rozchodu jsem o sebe celkem dbala. Chodila pravidelně ke kadeřnici, jednou měsíčně na kosmetiku. Nevynechala jsem hodiny jógy a tabaty. Dávala jsem si zkrátka záležet na tom, jak vypadám. Denně jsem se holila, každé ráno malovala. Oblékala jsem si luxusní spodní prádlo.

Po nějaké době mě to přestalo bavit. ,,Chlapa nemám, tak k čemu to je?“ pronesla jsem jednou v koupelně. Přestala jsem tak lpět na tom, jak vypadám. Šatičky jsem vyměnila za džíny a tenisky. Místo ranních hodin strávených v koupelně jsem si raději přispala. Cítila jsem se svobodnější.

Přetřídila jsem si skříň, takže i spodní prádlo. Takové to pro sexuální příležitosti jsem zastrčila na dno šuplíku. Do hry se vrátily staré bavlněné, jemně seprané kalhotky. ,,Ty jsou stejně nejpohodlnější,“ zaradovala jsem se. To, že na sobě některé mají zvířátka nebo srdíčka, mě netankovalo. Šlo mi hlavně o pohodlí.

Vzala jsem si na párty šílené kalhotky

Když mě kamarádka Lenka pozvala na oslavu svých narozenin, neváhala jsem. Pořádala u sebe doma menší párty, kam jsem se těšila. Až na místě mi řekla, že má dorazit i Filip (25), který se mi vždycky líbil. Hořce jsem zalitovala, že jsem si na své vizáži nedala víc záležet. Narychlo jsem si od Lenky půjčila řasenku a hřeben. Moc zachránit se to ale nedalo. Když Filip dorazil, dali jsme se do řeči.

V životě by mě nenapadlo, že bych se mu mohla líbit. Po pár skleničkách vína mi řekl, že se mu líbí moje tvář obyčejné holky. Velmi mi to zalichotilo. Dal mi jasně najevo, jaký má se mnou úmysl. Po chvilce jsme se vytratili do jednoho z pokojů. Položil mě na postel a šel na věc. Mně v hlavě naskočil vykřičník: ,,Panebože! Vždyť ty máš na sobě ty šílený kalhotky s káčátkama!

Bylo pozdě něco řešit. Mohla jsem se jen modlit, aby v té tmě nic neviděl. Když mi pošeptal roztouženě do ucha, že si na mě rozsvítí, aby tu moji krásku pořádně viděl, polilo mě horko. Doufala jsem, že až mi kalhotky sundá, rychle je hodí za záda.

Odhodil kalhotky a odešel

Jako na potvoru se s tím ale crcal. Já si danou situaci přestala užívat a jen se soustředila na ty podělaný kalhotky. Když mi je začal sundávat, samozřejmě se zarazil. Chvíli se na ně díval a povídá: ,,To je co tohleto?“ A zatahal za kus nitě, která z nich visela. Ty kalhotky byly v podstatě zralé na vyhození. Nebyl prostor mu vysvětlovat, jak moc jsou pohodlné.

Sundal je ze mě a vzal si je na světlo. Chvíli si je prohlížel a pak suše pronesl: ,,Tak to je na mě moc!" A odešel. Já zůstala ležet polonahá na posteli. Bylo mi trapně jako nikdy v životě. Vzala jsem kalhotky do ruky a cítila se velmi poníženě. Byl to kus opraného, vytahaného hadru. Z bočních švů čouhaly nitě. Mužské oko takovou hrůzu nemělo nikdy spatřit. Ale stalo se. Ponaučení pro mě. Raději jsem vytáhla své ,,lepší“ spodní prádlo pro příležitost s názvem Co kdyby náhodou.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články