Klaudie (21): Šli jsme na třetí schůzce na Matějskou pouť. Stal se mi obrovský trapas

žena
Zdroj: Freepik.com

Klaudie byla čerstvě zamilovaná do Davida. Jejich vztah byl na samém začátku. Střídali se v tom, kdo vymyslí program na další rande. Byl na řadě David a chtěl jít na Matějskou pouť. Klaudie se na atrakcích dělalo špatně, ale nechala si to raději pro sebe. Možná měla říct pravdu, protože se jí tam stal trapas. Chodí spolu dodnes, nebo se rozešli?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 21. 09. 2020 13:30

Zamilovala jsem se do Davida, který byl o dva roky starší než já. Randili jsme, jako kdyby nám bylo patnáct let. Místo posezení u vína jsme chodili do zoologické zahrady nebo šli na šlapadla. Vždy jsme se střídali, kdo vymyslí program na další rande. Byl na řadě. Napadla ho Matějská pouť. Já jsem kolotoče v lásce neměla, ale co bych pro samou zamilovanost nepřekonala.

Matějská pouť je moje noční můra

Už z minulosti jsem věděla, že pokud půjdu na nějakou atrakci, bude dobré, abych nic nejedla. Jsem ten typ, co se na atrakci klidně pozvrací a je pro ostudu. Nechtěla jsem to Davidovi říkat, bylo to přeci jen třetí rande. Nešlo se nevšimnout, že David si pořídil nové oblečení, nejvíc se mi líbily jeho bílé boty.

Tím, že jsem neřekla pravdu, mi David koupil párek v rohlíku. Než abych to celé vysvětlovala, raději jsem ho snědla, zapila limonádou. On měl rád adrenalin, tak mě pozval na atrakci, ze které se mi dělalo špatně jen od pohledu. Neměla jsem sílu na to mu říct, že to není dobrý nápad.

Jednalo se o kolotoč, který se otáčel na různé strany, v různých výškách a kmitech. To bylo přesně něco pro mě a můj žaludek. Už při první prudké otočce jsem cítila žaludek v puse. Bože, to bude boj, abych se nepozvracela. Chvíli jsme viseli jen tak ve vzduchu a houpali se. Začínalo se mi dělat velmi špatně. Čím díl jsem visela hlavou dolů, tím to bylo horší.

Každý na mě koukal, jak zvracím

Ona taková atrakce netrvá déle jak tři minuty, ale mě to přišlo jako celá věčnost. Znovu jsme se roztočili a já už to neudržela. Začala jsem zvracet. Ke vší smůle jsem měla rozpuštěné vlasy, takže mi něco nalítalo i do vlasů. David vedle mě křičel, co dělám. Co asi, říkala jsem si. Zvracím. Obsluha, která má atrakci na starost začala mluvit do mikrofonu a upozorňovat na to, že nám někdo nahoře zvrací. Přála jsem si, abych mohla lusknout prstem a zmizet. Zvracela jsem až do konce celé té šarády. Když se nohy dotkly země, ulevilo se mi. Jemně se mi motala hlava. David se tvářil velmi naštvaně.,,Ty jsi mi pozvracela moje nové boty, jak mám teď jet domů?“

Zmohla jsem se na pouhé ,,promiň“ a šla se aspoň trochu umýt na toaletu. Sice čekal venku, ale vztekle si prohlížel svoje zničené boty. O mě moc starosti neprojevil. Vzhledem k tomu, jak zvratky smrdí, jsem nemohla ani do metra. Musela jsem jít skoro dvacet kilometrů domů pěšky. David se rozloučil už tam a ironicky poděkoval za hezký den. Ozval se mi až za čtrnáct dní s omluvou, že se choval jako sobec. Program na další rande je díky bohu na mně.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články